Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matepok
újonc
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
hàt, èn megcsinàltam... vagy nem

csak aztàn most az a vezetèk nèlkuli hàlòzat (a "beèpìtett" routeren keresztuli) teljesen eltunt.

a 192.168.0.1-nèl beìrtam a felh. nevet meg a jelszòt, belèpodtem, ràkattoltam arra, hogy àllìtsa àt bridge-re, utàna kiìrta, hogy egy kis turelmet kèr, vagy mit, aztàn utàna nem toltodott be tobbè az egèsz 192.168.0.1
ùgyhogy nem tudom, hogy mi lett azzal 
szòval ìgy most jò, tok jòl betoltodik jò minosègben is a videò, meg minden, de azèrt visszajohetne az a màsik hàlòzat is, az egèsz 192.168.0.1-gyel egyutt.
otlet? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest