Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom36
kezdő
Üdv all
Pár hónapja egy olyan problémával küzdök, hogy mióta meglett az új gépem a net valami végett 1-2 hét alatt lényegében használhatatlan lesz a magas ping végett. Erre egy olyan megoldást találtam (win10) hogy a hálózatot alaphelyzetbe állítom így a pingem újraindítás után visszaesik 25 környékére ami jó, de van, hogy pár nap alatt van hogy 2 hét alatt de ez felkúszik 300+ fölé és alig akarja betölteni az oldalakat.
Ezen valamelyest segített az hogy írtam egy shotdown parancsot amivel a gép is rendesen leáll, de csak napokat nyertem vele.Előző gépemmel semmi gond nem volt, most az újjal csinálja csak pedig alaphelyzetben vannak a hálózati beállítások, és a telepített driverek is hasonlók, csak most nem win7 van hanem 10. és semmi olyan beállítást nem találtam ami segítene ezen.
Tudja valaki hogy mi okozhatja ezt a problémát ?
majdnem olyan mind ha betelne valami tárhely és onnantól fogva rohamosan romlik a ping.Előre is kössz a segítséget, ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest