Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
forten
aktív tag
Hello.
Érdekes hibába futottam bele.Ma estig tökéletesen meg tudtam nyitni a laptopomon az összes oldalt.
Csak a laptopon hülyéskedik,az asztali gépnél jó.
Valami a laptoppal lett,pedig tudtommal semmi változás nem történt vele.Wifin van felcsatlakozva ,de ennek semmi jelentősége.
A hiba jelenség a következő:például:
A webhely nem érhető el
A(z) beta.speedtest.net szerver IP-címe nem található.
Keresés a Google-on a következőre: beta speed test net
ERR_NAME_NOT_RESOLVEDilletve például a youtube-n ,bizonyos számok elindulnak,mások nem,csak homokóra.
Az összes böngészön ez a jelenség.Ping idők jók,nincs loss,sebesség maxon fut.Modem rx,tx adatai nem változtak,jók.Chromba állítottam még egy ilyet: "A várható kifejezés szolgáltatás használata az oldalak gyorsabb betöltése érdekében" kikapcs,változás semmi.
Viszont,érdekesség,hogy ami eddig nem jött be oldal,többszöri klikkelésre bejött,hol jó hol nem.
Na,ez mi???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest