Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.donat
csendes tag
Sziasztok!
Vannak bizonyos weblapok például prohardver fóruma, freepik, tárhelypark, saját webtárhelyen lévő lap, stb amik bizonyos használat után elérhetetlenné válnak minden böngészőben windows 10 alatt egészen az újraindításig. Ugyan ezt reprodukálni tudom másik itthoni win10 gépen is.
Például ezt a fórum hozzászólsát sem tudtam elküldeni otthonról, mert amint rábökök az elküldésre utána eléhetetlenné válik a prohardver egésze.
Upc a szolgáltató és van egy technicolor wifis modem/router. Ezt is hiába resetelem le ugyan az a gond.
Nagy-nagy halakkal nem szokott gond lenni (pl facebook, gmail,..)
Hátha valaki találkozott hasonlóval és tudna nekem tippet adni, hogy mi lehet a gond! Már az őrületbe kerget.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Goddess of Victory:Nikke
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest