Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.donat
csendes tag
Sziasztok!
Vannak bizonyos weblapok például prohardver fóruma, freepik, tárhelypark, saját webtárhelyen lévő lap, stb amik bizonyos használat után elérhetetlenné válnak minden böngészőben windows 10 alatt egészen az újraindításig. Ugyan ezt reprodukálni tudom másik itthoni win10 gépen is.
Például ezt a fórum hozzászólsát sem tudtam elküldeni otthonról, mert amint rábökök az elküldésre utána eléhetetlenné válik a prohardver egésze.
Upc a szolgáltató és van egy technicolor wifis modem/router. Ezt is hiába resetelem le ugyan az a gond.
Nagy-nagy halakkal nem szokott gond lenni (pl facebook, gmail,..)
Hátha valaki találkozott hasonlóval és tudna nekem tippet adni, hogy mi lehet a gond! Már az őrületbe kerget.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- SzoftverPremium.hu
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest