Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castard
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje szarakszik a netem, néha megy rendesen, néha lassan, néha egyáltalán nem. Sok mindennel próbáltam megoldani ezt a problémát, de hiába. Nem is igazán értek hozzá.. Otthoni hálózatról van szó (kábel + wifi, de az enyém csak kábelről kapcsolódik). Csak az én PC-men jelentkezik a probléma. Le-feltöltés megy tökéletesen ha éppen van netem, szóval a böngészéssel van a baj pl Facebook egyáltalán nem akar menni. DNS problémára gondoltam ezért azt is állítgattam, de semmi. Kábel se lesz hibás, mert más gép ugyanitt rendesen működik. Win7 az oprendszer, már többször újra raktam. Integrált hálózati kártyám van, az illesztő-program újrainstallálásával is próbálkoztam. Néha valami olyasmit is ír, hogy nem kap rendes ip-t, ezért beállítottam statikusra, de semmi változás. Remélem mindent infót leírtam. Megpróbálok, majd képet is mellékelni.
Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Eladó i7 7700
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest