Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castard
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje szarakszik a netem, néha megy rendesen, néha lassan, néha egyáltalán nem. Sok mindennel próbáltam megoldani ezt a problémát, de hiába. Nem is igazán értek hozzá.. Otthoni hálózatról van szó (kábel + wifi, de az enyém csak kábelről kapcsolódik). Csak az én PC-men jelentkezik a probléma. Le-feltöltés megy tökéletesen ha éppen van netem, szóval a böngészéssel van a baj pl Facebook egyáltalán nem akar menni. DNS problémára gondoltam ezért azt is állítgattam, de semmi. Kábel se lesz hibás, mert más gép ugyanitt rendesen működik. Win7 az oprendszer, már többször újra raktam. Integrált hálózati kártyám van, az illesztő-program újrainstallálásával is próbálkoztam. Néha valami olyasmit is ír, hogy nem kap rendes ip-t, ezért beállítottam statikusra, de semmi változás. Remélem mindent infót leírtam. Megpróbálok, majd képet is mellékelni.
Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest