Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castard
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje szarakszik a netem, néha megy rendesen, néha lassan, néha egyáltalán nem. Sok mindennel próbáltam megoldani ezt a problémát, de hiába. Nem is igazán értek hozzá.. Otthoni hálózatról van szó (kábel + wifi, de az enyém csak kábelről kapcsolódik). Csak az én PC-men jelentkezik a probléma. Le-feltöltés megy tökéletesen ha éppen van netem, szóval a böngészéssel van a baj pl Facebook egyáltalán nem akar menni. DNS problémára gondoltam ezért azt is állítgattam, de semmi. Kábel se lesz hibás, mert más gép ugyanitt rendesen működik. Win7 az oprendszer, már többször újra raktam. Integrált hálózati kártyám van, az illesztő-program újrainstallálásával is próbálkoztam. Néha valami olyasmit is ír, hogy nem kap rendes ip-t, ezért beállítottam statikusra, de semmi változás. Remélem mindent infót leírtam. Megpróbálok, majd képet is mellékelni.
Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest