-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castard
csendes tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje szarakszik a netem, néha megy rendesen, néha lassan, néha egyáltalán nem. Sok mindennel próbáltam megoldani ezt a problémát, de hiába. Nem is igazán értek hozzá.. Otthoni hálózatról van szó (kábel + wifi, de az enyém csak kábelről kapcsolódik). Csak az én PC-men jelentkezik a probléma. Le-feltöltés megy tökéletesen ha éppen van netem, szóval a böngészéssel van a baj pl Facebook egyáltalán nem akar menni. DNS problémára gondoltam ezért azt is állítgattam, de semmi. Kábel se lesz hibás, mert más gép ugyanitt rendesen működik. Win7 az oprendszer, már többször újra raktam. Integrált hálózati kártyám van, az illesztő-program újrainstallálásával is próbálkoztam. Néha valami olyasmit is ír, hogy nem kap rendes ip-t, ezért beállítottam statikusra, de semmi változás. Remélem mindent infót leírtam. Megpróbálok, majd képet is mellékelni.
Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest