- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom, hány napot keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást a problémámra: időnként (van mikor 10, van mikor 30 percenként) borzasztóan belassul/elmegy a hálózatom/netem percekre.
Amiket tapasztaltam:
Kollégiumban UTP kábelen keresztül neteztem, és amikor nekem belassult a netem, mindenki másnak hiba nélkül ment a nete.
Itthon is ugyanez van, mindig belassul (és másik gépeken jó), csak itt wifin vagyok. Így nem gondolnám, hogy a LAN és a Wifi driverével egyszerre lenne gond, vagy a szolgáltatóval, routerrel, modemmel stb. Hálózati aktivitást sem látok, amikor lassú. (Erőforrás-figyelő, Win7)
Nem csak az internet nem jön be, hanem még a router configját (192.168.1.1) sem tölti be, csak marha lassan.
Vírus- és kémprogramirtás megtörtént.
Nem telepítettem szerintem semmi különösebb programot.
A windows azt jelzi, hogy van internet.Egy másik probléma, hogy amikor megy a torrent, de egy darab torrent se aktív, akkor nincs net itthon. Azt olvastam, hogy a router NAT táblája telik be (ha jól emlékszem). Nem tudom, van-e összefüggés, de ha esetleg erre is tudtok megoldást, megköszönném. A TCPZ-t találtam anno a neten (mert régebben is volt ilyen időszak), de nem vált be, meg talán később vírust is jelzett rajta a gép.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest