Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom, hány napot keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást a problémámra: időnként (van mikor 10, van mikor 30 percenként) borzasztóan belassul/elmegy a hálózatom/netem percekre.
Amiket tapasztaltam:
Kollégiumban UTP kábelen keresztül neteztem, és amikor nekem belassult a netem, mindenki másnak hiba nélkül ment a nete.
Itthon is ugyanez van, mindig belassul (és másik gépeken jó), csak itt wifin vagyok. Így nem gondolnám, hogy a LAN és a Wifi driverével egyszerre lenne gond, vagy a szolgáltatóval, routerrel, modemmel stb. Hálózati aktivitást sem látok, amikor lassú. (Erőforrás-figyelő, Win7)
Nem csak az internet nem jön be, hanem még a router configját (192.168.1.1) sem tölti be, csak marha lassan.
Vírus- és kémprogramirtás megtörtént.
Nem telepítettem szerintem semmi különösebb programot.
A windows azt jelzi, hogy van internet.Egy másik probléma, hogy amikor megy a torrent, de egy darab torrent se aktív, akkor nincs net itthon. Azt olvastam, hogy a router NAT táblája telik be (ha jól emlékszem). Nem tudom, van-e összefüggés, de ha esetleg erre is tudtok megoldást, megköszönném. A TCPZ-t találtam anno a neten (mert régebben is volt ilyen időszak), de nem vált be, meg talán később vírust is jelzett rajta a gép.
Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest