Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alloy
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítség kéne nekem hogy: mikrohullámú internetem van, 15/15Mbit es, a sávszélesség rendben, a ping rendben. Viszont TS3 kidobál állandóan, BF3 timed out-tal kidob pár perc után, C&CKW vagy RA3 szervert ha indítok iszonyúan laggol. Csak szólok hogy nem a gépben van a hiba 4magos proci van meg játékra való VGA.
Három különböző gépről ledobál a TS3 és az online játékoknál jelentkezik a lagg is. Próbáltam már: MTU beállítást, TCPOptimizert, TuneUp-ot, különböző internet optimalizálókat, a windows solgáltatások közül az Udnp és SSDP letiltását, router cserét, a router klönböző beállításait, a szolgáltató a router felé fix ip beállítást javasolt de az sem jött be. Szóval Torrentezni, netezni tudok de másra is szertném használni. Ötleteket szívesen fogadnék mert én kifogytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest