Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef8
aktív tag
Hali! Segítséget kérnék! Gondom lenne az internettel. UPC előfizető vagyok 120-as nettel. Körülbelül 3-4 hete kezdődtek a gondok a nettel. Állandóan elment és magától visszajött, de úgy hogy a modemen nem lehetett látni semmit. Az internet állapotjelző csak egy sárga felkiáltójellel jelzett a jobb alsó sarokban. Az UPC kollégái többször jártak kint nálam, újrakábelezték az egész házat teljesen a modemig. Ott nem találtak semmi hobát, azt mondták nálam lehet a hiba. A modemre két gép van kötve, és mind a 2 gépen megy el egyszerre az internet naponta többször. Van hogy alig egy percre van hogy 5-10 percre is akár modem újraindításig. A modemben van beépített wifi, és ha elmegy a net azt is tesztelem állandóan. A helyzet az, hogy a wifi akkor nem megy mikor rá van dugva az egyik gép. De mondjuk ha épp elmegy a net, a gépeket kihúzom a modemről, akkor visszajön a wifi, és az működik. Már 3 hete ezzel küszköd(ünk) és nem tudom mi lehet a probléma. Mikor elmegy a net pingelést is teszteltem de semmilyen csomagot nem hajlandó küldeni. Azért írok ide, mert láttam hogy itt a témával foglalkoznak, és hát ha tudnak nekem segíteni. Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest