Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin5948
újonc
Sziasztok
Van egy 50/2-es netünk.Az utóbbi időben szakadozott volt hogy semmit nem töltött be a napnak az egyik szakaszába pl reggel jó volt este már nem másnap egész nap nem volt jó következő nap meg van hogy csak pár órát nem működik.
Közben a szerelő is kijött és másik modemet adtak úgy se volt jó napokig.
Kipróbáltam mindent másik gépet hoztam friss újat ott is lassú volt úgy hogy 3wifit-t +egy csomó cat6-os kábelt cserélgettem.
A házban egy Teleste márkájú 3-as F-elosztórol megy 2tv illetve a modem, és az elosztóra kompressziós csatlakozó van rakva nem a csavaros.
Szerintem a a koaxunk ami beadta a derekát mert 10éve kötöttéek be ilyen 1x árnyékolt olcsó rg6-os koaxal aminek 50ft/m-e.
Szerintetek ha vennék trishieldes 3x árnyékoltat aminek 200ft/m-e azzal érdemes lenne megpróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest