Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
másnál is fenn áll az a helyzet, hogy nem engedi a számlán lévő teljes összeget elkölteni? Megvolt a júniusi beutalás, mentem is vásárolni. Egész etf-et veszek, egyesével csökkentem, amíg nem problémázik kevés pénzre hivatkozva. Viszont utána megnézve a portfoliót, simán belefért volna még 1-2db. (Avem-et vettem, 19,** eur/db, számlán meg maradt vásárlás után 25k huf)
-
kuntics
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2256 üzenetére
Köszi, akkor jól emlékeztem, csak kellett egy megerősítés.
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok
próbáltam visszaolvasni, de nem találtam infót. Tavalyi tbszről kell valamit beírni adóbevallásba? Bejelentés megvolt nyitás után, jött is navos visszaigazolás. Alapszámlán 5k huf alatti összeg van folyamatosan, osztalékfizetős etf-et nem tartok.
-
kuntics
aktív tag
válasz
Ereshkigal #1827 üzenetére
Nem, raifrissen bank, 1200 1008 0179 kezdetűre szoktam utalni mert azt adja be.
-
kuntics
aktív tag
Van valami trükk unicredites beutalás felgyorsításához? Általában 1-2 napokat is várnom kell, akit tegnap beutaltam még nem érkezett meg. Pedig csinálok hozzá előtte kérvényt is a honlapon. Itt vannak az akciók aztán nem tudok vásárolni
-
kuntics
aktív tag
Lassan itt az év, meg az első tbsz-em gyűjtőévének vége. Megvolt az utolsó vásárlás, maradt 2000ft szabadon. Az elég rá vagy kell hagyni rajt több tartalékot?
kicsit a jövőbe tekintve, ibkr valamilyen módon tiltja a jövő évi utalást a 2024-es tbsz-re vagy nekem kell rá figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest