- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
El kéne olvasni valami alapozó anyagot a tőzsdék működéséről, hogy pl. mi az az ajánlati könyv, vételi ajánlat, eladási megbízás, ki a bróker, ilyesmi...
Szerk.: Ez nem tudom mennyire jó, én anno a KBC Equitasnál kezdtem tőzsdézni, az ő anyagaikat olvastam el, még mielőtt egy fillért is befektettem volna.
-
Ixion77
addikt
Mindig. Ez nem mintavétellel működik, hanem az ajánlatod bekerül A Nagy Könyvbe, aztán ha akad egy másik fél aki azt elfogadja (hajlandó eladni annyiért vagy olcsóbban amennyiért te hajlandó vagy venni), akkor teljesül.
Viszont az ajánlatnak nem csak tickerje és ára van, hanem egy csomó más paramétere is. Pl. alapban csak akkor teljesül az ajánlat, amikor az adott piac nyitva van. Viszont alapban is teljesül akkor is, ha pl. te 1000-t akarsz venni, de valaki csak 1-et eladni. (Ez utóbbit már pont sikerült néhányszor beszívnom, mivel a megbízás ilyenkor is elfogadottnak teljesül, tehát a díjat levonja a szolgáltató.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged