- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
El kéne olvasni valami alapozó anyagot a tőzsdék működéséről, hogy pl. mi az az ajánlati könyv, vételi ajánlat, eladási megbízás, ki a bróker, ilyesmi...
Szerk.: Ez nem tudom mennyire jó, én anno a KBC Equitasnál kezdtem tőzsdézni, az ő anyagaikat olvastam el, még mielőtt egy fillért is befektettem volna.
-
Ixion77
addikt
Mindig. Ez nem mintavétellel működik, hanem az ajánlatod bekerül A Nagy Könyvbe, aztán ha akad egy másik fél aki azt elfogadja (hajlandó eladni annyiért vagy olcsóbban amennyiért te hajlandó vagy venni), akkor teljesül.
Viszont az ajánlatnak nem csak tickerje és ára van, hanem egy csomó más paramétere is. Pl. alapban csak akkor teljesül az ajánlat, amikor az adott piac nyitva van. Viszont alapban is teljesül akkor is, ha pl. te 1000-t akarsz venni, de valaki csak 1-et eladni. (Ez utóbbit már pont sikerült néhányszor beszívnom, mivel a megbízás ilyenkor is elfogadottnak teljesül, tehát a díjat levonja a szolgáltató.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest