- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moltiszanti
csendes újonc
válasz
Blaymoira #1093 üzenetére
Kedves Blaymoira,
Köszönöm szépen!
Ahogy olvasok erről az overnight swapról, ezek a mi esetünkben szintetikus ETF-k.
Az USD-s változatokra rákerestem a Justetf-n, azt írja, hogy
"Az ETF szintetikusan reprodukálja az alapul szolgáló index teljesítményét egy swap segítségével"
Overnight, meg swap meg szintetikus, ezek nekem teljesen misztikusak, el kell ebben mélyednem a befektetésem előtt (ugye amit nem értünk azt nem piszkáljuk)?
Mi a kockázata a befektetésemnek ha ilyen szintetikus ETF overnight swappal szeretném az USA alapkamattal növelni a tőkémet?
Elbukhatom a pénzem és ha igen akkor milyen esetben?
Az IBKR deskstop felületen beírtam az ISIN kódokat, néztem a költségeket (TER).
Az SMTC LYXOR Overnight Return LSE (ISIN: LU1248511575) esetében ez 0,10 de legalább 8 USD ha nem néztem be valamit.
Miért hívják ezeket "short részvényeknek", felmerül itt még egyéb költség is?
A listában volt több találat ezek, SMTC STK@LSE, SMTC STK@CHIXUK, SMTC STK@BATEUK...nem másolom mind ide, szóval ezek között mi a különbség?
A felsoroltak, SMTC, XFFE, FEDF, MINT, miben különböznek egymástól?
Elnézést a sok kérdésért!
A legfontosabb kérdésem, hogy kereskedhetek-e ezekkel akkor ha nem minden részletében értem őket még és ha igen, mi a kockázatuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged