- sh4d0w: Én és a számítógép
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor nalam ez utott be:
If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency.
Amugy nekem is irrealisan valtott, 10e-ert 25.73 usd, az 388 feletti ar... de ha ugy nezem kb. 10 Ft-ot buktam, az 250 Ft, ennel nagyobb szivas ne legyen... de most tenyleg, az elso par honapra igazan adhatnanak egy kis haladekot amig az ember ismerkedik.
Viszont az fontos, hogy ide is kell majd kifele menjen penz, ha jol ertem ezzel a beutalassal legalabb ezt a jogot megnyertem.
Arrol esetleg van konkret info, hogy wise-rol USD-t ha osszekotom ingyen atvisz? Tizezres nagysagrend.
Meg a havi kiutalasrol...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sh4d0w: Én és a számítógép
- XPEnology
- Futás, futópályák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest