Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor nalam ez utott be:
If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency.
Amugy nekem is irrealisan valtott, 10e-ert 25.73 usd, az 388 feletti ar... de ha ugy nezem kb. 10 Ft-ot buktam, az 250 Ft, ennel nagyobb szivas ne legyen... de most tenyleg, az elso par honapra igazan adhatnanak egy kis haladekot amig az ember ismerkedik.
Viszont az fontos, hogy ide is kell majd kifele menjen penz, ha jol ertem ezzel a beutalassal legalabb ezt a jogot megnyertem.
Arrol esetleg van konkret info, hogy wise-rol USD-t ha osszekotom ingyen atvisz? Tizezres nagysagrend.
Meg a havi kiutalasrol...
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Linux kezdőknek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest