- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Akkor nalam ez utott be:
If the account equity is deemed to be nominal. Here, if the account balance is below USD 80.00 or equivalent, the balance consists solely of cash and there has been no trading activity over the prior 10 business days, all non-base currency balances will be unwound and converted into the base currency.
Amugy nekem is irrealisan valtott, 10e-ert 25.73 usd, az 388 feletti ar... de ha ugy nezem kb. 10 Ft-ot buktam, az 250 Ft, ennel nagyobb szivas ne legyen... de most tenyleg, az elso par honapra igazan adhatnanak egy kis haladekot amig az ember ismerkedik.
Viszont az fontos, hogy ide is kell majd kifele menjen penz, ha jol ertem ezzel a beutalassal legalabb ezt a jogot megnyertem.
Arrol esetleg van konkret info, hogy wise-rol USD-t ha osszekotom ingyen atvisz? Tizezres nagysagrend.
Meg a havi kiutalasrol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest