Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nTom
aktív tag
a 417 az 100-as pci frekin megy. én nem mertem kipróbálni a nagyobb pci frekit, pedig többnyire egy párezer forintos vga-t használok. Majd esetleg bzs
-
nTom
aktív tag
-
nTom
aktív tag
Valid 4716MHz
-
nTom
aktív tag
Most 4716 MHZ-n van a gépem

-
nTom
aktív tag
ha 1,36-ig van a vid, akkor a 4200MHz is belefér. Az IBT-nél levettem a memóriatesztet, arra úgysem vagyok kíváncsi.
-
nTom
aktív tag
A 4890-esem alap 2,5GHz-en 3dmark06-ban 11ezer pontot ad, a vantage 4GHz-en 10ezer.
-
-
nTom
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
ha ez a vga kártya saját venticsatlakozójára kötött ventillátor lenne, akkor a kártyán lehet valami gond. Elvégre minden kártya szabályozza a fordulatot, ha nem működik, ott valami érintkezési gond lehet vagy valami alkatrész megadja nmagát.
Meg még kérdés hogy a gpu-nak mi az üzemi hőfoka? -
nTom
aktív tag
azt tudom hogy a Q6600-at mindenki bitangjó procinak tartja, itt a bazárban mindig van eladó belőle. Melyik lenne jobb: Q6600 vagy Q8300?
-
nTom
aktív tag
ez inkább csak olyan általános érdeklődés. Ebből a 775-ös cuccból csak egy alap konfigra volt pénzem a 478 foglalat után, úgy voltam vele, innen már könnyebb részenként cserélni. Először p31-es lap volt, most p35 van, ma vettem volna egy ud3p-t, erre visszamondja az eladó. A memó már 8 giga lett. A hd4830 egy héten belül (gondolom) le lesz cserélve hd4890-re. A processzor lesz (majd valamikor) utoljára bővítve. Mivel alapon viszi a 4Ghz-t, ezért kérdezném hogy mi lehetne a következő lépcsőfok, ami szintén hasonlóan jól húzható. Megérné jobbra cserélni? Néha játékra kellene a konfig. Két mag vagy négy mag? Nem tudom
-
nTom
aktív tag
mire lesz érdemes lecserélni az 5200-as procit, ami hasonló tuninglehetőséggel bír?
-
nTom
aktív tag
Az 5200-as procihoz 4GHz-n milyen videokarit érdemes még venni? A jelenlegi 4830-ast később lecserélném 4890-re.
-
nTom
aktív tag
válasz
tomyka74
üzenetére
ebben a fórumban kérdezősködj
-
nTom
aktív tag
megnéztem a gép fogyasztását, húzva egy HD4830-al. A proc 10X400-on, fesz Vid alatt 1,23V, a vidkari 575/1100MHz-re húzva. 3Dmark06 alatt a táp max. 180Wattot vett ki a konnektorból, a pontszám 14058. Visszavéve a gépet minimumra, 2,5GHz/0,86V-ra, a vidkarit 80/101MHz-re, már csak 80Wattot kér tévétunerral tévét nézve.
-
nTom
aktív tag
kipróbáltam a 417MHz-et
-
nTom
aktív tag
a párja hogy üzemel? van már infó róla?
-
nTom
aktív tag
alap 2,5GHz-n én a minimum feszen használom, amit a lap adhat: 0.900V
-
nTom
aktív tag
srácok, nem akarja valaki eladni a tuningos 5200-as prociját? Ilyet keresnék, ami alapon viszi a 3,5 GHz-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én sem 3300-on használom alapon hanem 4000-en. A 3600-hoz elég lenne 1,05V, de köztes értékeken nem használom