Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
bogarfx
üzenetére
Bármilyen gyümölcslekvár megteszi, az eddig felsorolt extrém paszták közül ez vált be a legjobban.
Persze nem a rostos részét kell felkenni, hanem a híg levét, azzal is egészen vékonyan.
Én azon a régebbi logoutos íráson felbuzdulva kipróbáltam igaz GPU-n, de a lényeg ua és a baracklekvár bevált! 
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
bogarfx
üzenetére
Na, akkor ilyet mégegyszer többet ne csinálj, és hacsak lehet, ne is terheld játékokkal meg ehhez hasonló dolgokkal a masinád !
Mindenképp rakj oda valami taknyot, ha más nincs is kéznél, legalább valami - tökmindegy milyen - csapágyzsírt, vékony rétegben. Mindegy, csak legyen ott valami. SOS megoldás lehet még egy fél csepp étolaj vagy zsír is, ám akkor viszont tényleg figyelj oda, hogy nehogy kiszivárogjon a felületek közül az anyag.Többieknek : Nem röhög, szarból tudni kell várat építeni !

-
válasz
bogarfx
üzenetére
Ritkán szoktam játszani és akkor sem zavar, ha esetleg a minőségből vissza kell vennem. A GTA 4-et ki se próbáltam.
Eddig 4670-es vidkarim volt és csak azért cseréltem le a minap, mert a héten jön a Full HD-s monitor.
Játékok terén nem rendelkezem nagy tapasztalatokkal, ilyen irányú tapasztalatokkal nem igazán tudok szolgálni. -
fagy53
nagyúr
válasz
bogarfx
üzenetére
Ne a VGA-hoz lődd be a procit, hanem a játékokhoz ill a felbontáshoz. Ez utóbbi feltétel már idejétmúlt, mert senki nem játszik 800x600-ban, de a játékok komoly meghatározók.
Ha multizol akkor számít a proci is, magas FPS- eknél sokszor akadály a proci, de single-ben ahol a full grafika fontos, a VGA a döntő tényező és ilyenkor a 3.0-3.3GHz közötti tartomány a CPU órajelnek elég, bármilyen VGA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a cpu hütö tetején
Persze nem a rostos részét kell felkenni, hanem a híg levét, azzal is egészen vékonyan. 
Inkább Xbox360-on toljátok