Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ismerem az Intel tesztjét, a prescottal futtattam is, és nem igazán esett hanyatt töle az sem, ráadásul nem is használta 100%-on a procit, csak néha! Majd azért megnézem azzal is, de úgysem így használom egyenlőre! Kényelmes az everest igen, de vörör képpel vigyorog rád mindjárt, ha valami nem stimmel
Ha ez megy normálisan, akkor már játék alatt sincs semmi gond, meg a Trémárk alatt sem(én ezt tapasztaltam)! Amúgy meg egyik játék sem tekeri annyira a procit mint ezek a progik! Én nem azt hajtom, hogy Prime listára keruljek mint sokan, ráadásul nagyon sokszor olvasom hogy az lefut stabilan, a játékok meg kiszórják mégis őket! Persze ez csak az én véleményem megint csak
De azért majd megnézem valamelyikkel, ha lesz időm, csak hogy a kedvetekbe járjak
darál0w: Éjjel végeztem, csukott ablaknál, lakásban 20 fok, mint már írtam régebben, elől-oldalt1-1 90-es venti 28xx rpm, hátul 1/80-as talán a felét megy, épp hogy mozgatja kifelé a levegőt, +táp 12cm, a hűtő meg (Ez a pöcsköszörű) ami 5cm magas, ebből a fele a venti, 90-es 11 lapátos, és 32xx-on már láttam pörögni, de nem most az biztos, hanem a régi procival
Tj. Max 100-on van
Szerintem elég korrekt kis proci azért
Amúgy meg minek lódítanák, hiszen csak saját magamat csapnám be vele és annak semmi értelme nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha ez megy normálisan, akkor már játék alatt sincs semmi gond, meg a Trémárk alatt sem(én ezt tapasztaltam)! Amúgy meg egyik játék sem tekeri annyira a procit mint ezek a progik! Én nem azt hajtom, hogy Prime listára keruljek mint sokan, ráadásul nagyon sokszor olvasom hogy az lefut stabilan, a játékok meg kiszórják mégis őket! Persze ez csak az én véleményem megint csak
Tj. Max 100-on van