Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon

őstag

válasz fagy53 #4940 üzenetére

Ismerem az Intel tesztjét, a prescottal futtattam is, és nem igazán esett hanyatt töle az sem, ráadásul nem is használta 100%-on a procit, csak néha! Majd azért megnézem azzal is, de úgysem így használom egyenlőre! Kényelmes az everest igen, de vörör képpel vigyorog rád mindjárt, ha valami nem stimmel :D Ha ez megy normálisan, akkor már játék alatt sincs semmi gond, meg a Trémárk alatt sem(én ezt tapasztaltam)! Amúgy meg egyik játék sem tekeri annyira a procit mint ezek a progik! Én nem azt hajtom, hogy Prime listára keruljek mint sokan, ráadásul nagyon sokszor olvasom hogy az lefut stabilan, a játékok meg kiszórják mégis őket! Persze ez csak az én véleményem megint csak :R
    De azért majd megnézem valamelyikkel, ha lesz időm, csak hogy a kedvetekbe járjak :P
    darál0w: Éjjel végeztem, csukott ablaknál, lakásban 20 fok, mint már írtam régebben, elől-oldalt1-1 90-es venti 28xx rpm, hátul 1/80-as talán a felét megy, épp hogy mozgatja kifelé a levegőt, +táp 12cm, a hűtő meg (Ez a pöcsköszörű) ami 5cm magas, ebből a fele a venti, 90-es 11 lapátos, és 32xx-on már láttam pörögni, de nem most az biztos, hanem a régi procival :DDD Tj. Max 100-on van :R
    Szerintem elég korrekt kis proci azért :C
    Amúgy meg minek lódítanák, hiszen csak saját magamat csapnám be vele és annak semmi értelme nem :F

Új hozzászólás Aktív témák