Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
tzsolesz
üzenetére
"Emlékszem az E4500-nak annyi feszt adtam már, hogy sokan vizesblokkal sem merték volna elindítani, de akkor sem változott semmi."
Sött egy idő után már nem javul a +fesztöl a tuningpotenciál hanem romlik. Ezen a szinten egyébként már az E4500/939/bartonok is degradálodtak.
-
NFree
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
A dropp-al niincs gond nálam is droppol ez 1 szükséges rossz vannak alaplapok amiben már be lehet kapcsolni, hogy ne droppoljon a lap de ilyenkor olyan feszültségtüske keletkezik ami hosszútávon könnyen kinyírhatja a procit, még anno sokat tárgyaltun anno a kent topikba azóta hagyom had droppoljon, kell a dropp, inkább valami más gond lessz ott, nállam is droppol de gyönyörüen lehet tuningolni, inkább szerintem a 8 fázis jelent sokat, ami a stabilitást illeti. Itt van egy pár kép a kis , drágáról ha valakit érdekel. [link]
-
Bocaa
senior tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
nálam is hasonló a helyzet szintén p35 chipset de p35-ds3l én a 3490-et betudtam állítani de VID-en maradt igy lefutott a 3dmark viszont viszon ta játékokban stablitáshoz kell a 1.25 min. de 3.5 ghz-en sehogy nem megy ez a rettenet gondolkoztam multkor e8200-as cserén de a
sok pénz lett volna -
válasz
tzsolesz
üzenetére
Azonos órajelen nem lenne nagy különbség, de az E5200 jobban tuningolható.
Ugyanazokat a feature-oket tudja, mint az E4500:
# Dual Core
# Enhanced Intel Speedstep® Technology
# Intel® EM64T 1
# Enhanced Halt State (C1E)
# Execute Disable Bit 2
# Intel® Thermal Monitor 2ennyivel több az E5200:
These parts have Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT) enabled.
These parts have Deep Sleep State (C3E) enabled.
These parts have Deeper Sleep State (C4E) enabled.[link]
Szerk.: ez az intel TXT, C3E, és C4E nem hiszem hogy létfontosságú...Ha olcsón megtudod szerezni az E5200-t, én lecserélném a tuning miatt.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz
üzenetére
Szinte minden procinak, 5-6x csökkent már az ára
Nem is szinte, hanem biztos, 1ébként ez hogy jön ide?
A nehalem kb 30%-kal gyorsabb a corenál, de milyen áron?
DDR3 ram, x_tökömtuggya mi chip, 50-60k-s lappal, a prociról ne is szóljunk, sztem 1 év múlva se lesz még jó áron konfig, de amúgy egy faxa 775-ös cucc mire nem elég?
Egy E8400-es proc, p35-ös lappal, 4 giga rammal ugyan mihez kevés? Alapon is elég jó cucc, nemhogy húzva.Ha 17-18k-s áron lesz a proci nem is olyan vészes, az kb netto 14-15k, annyiért nekem már megérné asszem, de lehet xarok az egészre és veszek egy cerkát, aztán jövőre E8400

-
kulerr
őstag
válasz
tzsolesz
üzenetére
....,egyértelmű, igazad is van de ez a proci nem is az az árkategória. A Nehalemről meg annyit h te is tudod mivel új technológia lesz hiába olcsó és kiforrott a 45 nm gyártása húzós lesz az ára, legalábbis eleinte...és mivel gondolom párhuzamosan fog majd a piacon lenni a 775-ösök és az 1160-asok majd egy év múlva kezd el olyan szintre csökkenni az ára amikor elkezdik a felhasználók vásárolni azaz platformot cserélni...hiszen a már legyártott 775-ös procikat is értékesíteni kell nem fogják eldobni

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem is szinte, hanem biztos, 1ébként ez hogy jön ide?
DDR3 ram, x_tökömtuggya mi chip, 50-60k-s lappal, a prociról ne is szóljunk, sztem 1 év múlva se lesz még jó áron konfig, de amúgy egy faxa 775-ös cucc mire nem elég?
Egy E8400-es proc, p35-ös lappal, 4 giga rammal ugyan mihez kevés? Alapon is elég jó cucc, nemhogy húzva.