Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
A G31-ekben is tökéletesen elmennek az E5200-k, feltéve ha olyan Bios van rajta (hivatalos oldalon nézz utána, hogy milyen kell).
Ha jól emlékszem, akkor a 450-es Asus-ban Delta bél van, ami elég kell legyen. Mindenesetre keress rá, vagy kérdezd meg a "Melyik tápegységet vegyem?" topicban. -
fagy53
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
Kíváncsi lennék mennyi volt az a "nagy" FSB, mert nekem ugyanabban a lapban nem hajlandó 317MHz fölé menni. Sajnos az "L" lapok kevesebb fázisú CPU táplálást nyújtanak és a nagyobb drop miatt a tuningpotenciáljuk kisebb mint a normál lapoknak. A P35C-DS3- ban ilyen gondom nincs, tehát nem a proci a hunyó.

-
Tuja1
aktív tag
Gigabyte EP35-DS3L lapnak a F9b bios [kell] az tudja kezelni az E5200 procit.
Egyékbént valószínű instabill lesz a cucc.A DS3L lapok sajnos kevesebb proci tápfesz szabályzóval lettek felszerelve, ez sem segíti a tuningot.
Ha jól olvasom akkor mercury tápod van.Az pedig, hogy hány wattot írnak rá közel sem felel meg a valóságnak.
Ingadozhat terhelésre a 12V-os ág, és lőttek a tuningnak.Jobb esetben.
Rosszabb esetben eldurran egy-két kondi és viszi magával az Alaplapod,CPU-d,VGA-d
5500Ft egy 400W-os FSP táp ami még sokáig kiszolgál.Csak 2-3 db Y elosztót kell venni hozzá, hogy legyen elég tápcsati.Az én cuccomat is egy ilyen eteti

-
SystemRoot
őstag
A prime vagy az orthos az meglehetősen megbízható progi, csak kellő ideig kell vele tesztelni.
Sztem találj ki magadnak egy feszt amivel meg tudsz barátkozni és azon lődd be stabilra.
#1931) Killerlaca
Nekem biosban elméletileg 0.85v ig lehet állítani, és úgy tűnik hogy be is állítja, de még nem foglalkoztam vele eleget.
-
SystemRoot
őstag
Nekem a winxp-m az pl brutálisan fölé értékeli a CPUmat...
4.16Ghznek mondja pedig valóságban 3.33on megy most. Orthos is 4,16nak látja.
Ez azért van mert nem jól számolja, ugyanis vissza van nálam osztva a szorzó 10re és úgy van 333on. Ők pedig 333*12,5el számolnak valamiért.
CPU Z nálam mondjuk jól mutatja. Mint ahogy Everest Ultimate is.Nálad akkor nemtom mi lehet a helyzet
Üdv.
-
SystemRoot
őstag
Sztem be van nálad kapcsolva valami C1E vagy EIST, vagy nemtom mifene nyavaja. Ezek visszaveszik a szorzót idleben. Én ilyesmire gyanakodnék.
(#1917) balintka
Menni fog.
Egyébként sztem semmi értelme E5200 ról E8akármire cserélni, alig gyorsulsz tőle, fölösleges idő és pénz pazarlás. -
brownus
veterán
-
Osynho
addikt
Jaja. Amúgy érdekes, hogy pl a 2000es sorozat magasabb fsb-ket bírt. Biztos, hogy az Intel keze van a dologban, mert nem akarta ugyanazt, mint mikor a kis 2140-ek minimális fesszel 100%os tuningot mentek és alázták a drágább core2eseket.
Etől még jó cucc ez az E5200-es is, énis tevezem majd cserélni a 2180amat, mert sajna nemmegy 3ghz felett sehogyse emberi feszültséggel 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)szal van egy korlát ami után hirtelen nagyot kell(ene) emelni...reméljük a tiednél más van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Karácsony után talán...
Etől még jó cucc ez az E5200-es is, énis tevezem majd cserélni a 2180amat, mert sajna nemmegy 3ghz felett sehogyse emberi feszültséggel