Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Az első is brutal darab volt, hidd el, csak nekem kellett a 4,5GHz
Nálad: Igazad van, ha csak a VGA "kihajtásásra" -de csúnya megfogalmazás, nem szertem- kell, akkor felesleges hajtani. Viszont 3,6-3,8GZ-en sokat profitálhatsz belőle ha úgy alakul.E2xxx szériavalóban gyengébb tuningpotenciával bír, ill. kevesebbről indul. Sajna többnyire a 2200-as gyenge nagyon tuningban, de a pl. a 2180-as, 2140-es eszméletlenül tuningolható! Ha olcsón találsz 1,25V alatti 2180-at..vedd meg.
Vadászás: Ha tudják, hogy keresel, akkor ha valakinél felbukkan egy jobb példány 8és persze ért is hozzá, hogy észrevegye) jelzi majd Neked, bízva abban, hogy némi felárat kap érte. másik: Nézed a hirdetéseket, topikt, s figyelsz. Nem feltétlen eget verő eredményt kell keresni, hanem pl. egy kis 3GHz-es eredményt, hűvös magokkal, alacsony feszen és "szar" konfigban. Ez is jó támpont lehet.
Nézz be a 3000-res tuningtáblázatba, ott látsz FPO-t, az alapján se tudsz mellé nyúlni!
[link] -
Speed®
titán
Még soha nem járt nálam origi proci
Anno az AthlonXPket nap mint nap henkeltem, egyetlen darabot sem sikerült sarkazni..ahhoz kellet úgy gondolom egy kis ügyetlenség..hmm, de rég is volt, a brutál Vulcano 12+ meg a 2500+ 2.6GHzen járatása 1.9Von xD
Persze, agyonnitrózott cuccot én sem vennék..de azért ki lehet találni, ki hajlamos a szélsőséges tuningra és ki nem, általában..No jólvan, offolom az offot ;p
-
lajafix
addikt
természetesen az órajelet és a magszámot ugyanakkorának vettem.
A cache hatását pedig ebből a tesztből. Valóban ritka az olyan játék amelyik nem VGA korlátos a mai beálításokkal. -
lajafix
addikt
+sse 4, ami jó kód esetén +50-70%
A nagyobb procikban az utasításkészlet is bővebb, a nagyobb cache meg pont játékok alatt számít inkább, nem a tömörítésnél(a winrarnak persze még a cache is kell...). Azt kell látni hogy ennek a procinak a tuningképesége az, ami használhatóvá teszi, de nincs az az ember aki ne fogadna el egy 8x00 sorozatút helyette(de komolyabb procihoz komolyabb lap sem árt, komolyabb perifériákkal).
-
-
Speed®
titán
Végülis egy próbát megér, de csodát ne várj. Én anno AB9 QuadGTben nem tudtam stabilizálni 9x400on a Q6600at, igaz, B3mas volt, evett mint állat. De 8x400 ment gond nélkül. Ha valami kevésbé zabálós Quadban gondolkodsz, valszeg nem lesz gond, de figyelj, hogy minél magasabb szorzója legyen..
-
aero.
veterán
520as FSB? álmodj királylány

quad biztos nem kapna szárnyakat abba a lapban, esetleg egy jó p35 vagy p45ben, mondjuk nincs vele tapasztalatom, de kétlem, hogy el tudnád érni az 500-at. ha lesz rá módod jelezd és elnézést kérek

(#1341) lipi67: azért a második képért nagyon irigy vagyok most

-
Chaser
legenda
Nálam a mostani procim jól jelez mindent, de sok volt ami nem. Elvileg garis lehetne, de ezt összehozni művészet.
lipi67 : Ezért mondom hogy hibás, nekem most prime alatt alapon passzívan 39, realtemp és a lap progija is jól látja. Ha alatta nem mér akkor hibás, prime nélkül kb szobahőmérsékleten vannak a magok. Te hűtőddel meg aztán pláne. 380 FSB
Papi tudsz te valamit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Anno az AthlonXPket nap mint nap henkeltem, egyetlen darabot sem sikerült sarkazni..ahhoz kellet úgy gondolom egy kis ügyetlenség..hmm, de rég is volt, a brutál Vulcano 12+ meg a 2500+ 2.6GHzen járatása 1.9Von xD
A cache hatását pedig

hol nézted?