Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
üzenetére
Túl jó ahoz, hogy bunkó módra nyomassam csak. Meg..hárklis, nem kicsit. 3xxx sose villogott ebben a lapban, a Teamekkel. sok sok beállítást nem szeretnek 1ütt. Vicc de a q9550-et 1xübb benne hajtani mint ezeket a kis piszkokat

-Reggeltől főzök, jól vagyok köszi.
Sajna ilyenkor nincs időm semmire, anyámat is istápolom..-
krammerka
Reggel 1/2 8 előtt nem tudok semmit csinálni, 6-tól harcolok (hétköznap) a kutyával, készítem a 2 törpének a reggelit (meg anyámnak), pakolom az uzsit és indítom őket suliba. 1/2 8kor jutok oda, hogy nyugiban egy kává meg egy cigi..(#2387) Chaser: Volt 380-as FSB-d vele?
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
1.5V alatt...akkor lenne poén
Elnézve a 4.7G fölöttit 1.4V alatt összejöhet. Hwboton ugyanolyan lapban mint az enyém szintén E3300-mal egy srác majd' 4.7G-s validot csinált pont annyit ami nekem is max összejött csak neki nagyobb fesz kellett hozzá. Ezek után a GB g31-es lapjait nem tudom ajánlani senkinek, még laza 100% OC-t se lehet kihozni alap 2.5G-s prociból
/anus g31-gyel stabil 3G se volt meg
/ -
-
-
kulerr
őstag
válasz
üzenetére
nnnna akkor?!: ezt láttad már?
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Nem otthon vagyok, csak megvettem, de sztem nem is fogom kipróbálni hanem eladom...vettem 2-t is, párban eddig valahogy szerencsét hoztak...ha nem is nekem, akkor valaki másnak
Úgy hozta a véletlen - elém toltak egy faxa plexi dobozt
- hogy gondoltam ebbe építenem kell egy mediaboxot, de 775-ös miniITX olcsó kategóriást már nem lehet kapni, drágát nem veszek, de úgy néz ki lesz egy atom+ion kombós lap aminek még nincs horror ára és a célnak megfelel, szóval nincs időm tesztelgetéssel bohóckodni 
-
lipi67
nagyúr
válasz
üzenetére

Most raktam újra ezt a szart (Win) és..elcsesztem. Fel kellett nyomni a hálókártya drivert, mert nem volt hdd-n lementett cpuZ-m.
Reggel majd nekiesek, ha a libám elindul suliba és kinyizhatom az ablakot. Egy kva Brazil gyerek szopat, igaz Ő nem léggel hűt és kvajól Tweakel, meg még valami más..(nemtom, hogy csinálja) Archi meg azt mondja..nyomjam le izomból..Szegény procim szenved, de a kompresszort nemtom behozni, nyitott ablak ide vagy oda. Igérem, át fogom nézni ha lesz gépem, de egyelőre most van egy számítógéphez hasonló valamim, amin fit a wPriome meg a piFast
Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajna ilyenkor nincs időm semmire, anyámat is istápolom..-
/anus g31-gyel stabil 3G se volt meg
/
de talán az egyik s3, majd holnap megnézem őket..nálunk úgy hívják lengyelpiac..vettem egy freezer64-et is hűtő nélkül 500ft-ért
nem csodálom, néha én is azt hiszem hogy magammal írok...

)..........gratula