Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
shteer
titán
-
lipi67
nagyúr
Felébredtem
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Sajnos nem ismerem.Mi az?
Más: Jelenkezett a srác aki megvette a gépem.Már nekiállt fenyegetőzni, hogy így meg úgy lesz ha nem adom vissza a pénzét.Kezdem elveszíteni a humorérzékemet.Ő büszkélkedett vele hogy mikor elvitte a gépet kapásból 350re felrakta az fsb-t és milyen gyorsan mentek vele a játékok.1000% hogy széttuningolta szegény kis gépemet.De ez már magánügy.Várok, hogy főjön a levében aztán ha nem változtat az álláspontján akkor megbeszélek vele egy személyes találkozót.Aztán majd ott lehet emberkedni...
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #9454 üzenetére
Persze! S utána..röpke 2-3 év múlva újra lesz Tőled hsz
-Mondjuk..nem azért kaptad a felf. szerintem megverheted nyugodtan.-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Dög meleg van kint...de lassan azé csak lesz már 16 óra és mehetek haza...holnap meg szabi...
Gorneck#1239
-
fekeandras
őstag
Nem merem.Nem akarok magamnak még nagyobb bajt.Így is örülök, hogy ilyen pozitívan alkultak a dolgaim.Nem sokon múlt... Az a baj, hogy találkoznánk.Ő ugatna én meg röhögnék rajta mint a sakál.Attól tartok előbb utóbb kicsusszanna a száján az, hogy k anyád/apád.Azt meg nincs ember ezen a szaros földön aki megengedhetné magának.Magára istenre is kezet emelnék ezért.
Nem jó ez így sehogy sem.
Mod: Én itt punnyadok a klíma alatt.kifejezetten fázom.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Optimus vezérnek egy amd powa-s szép napot.
Add nekem a drágaszágot. Nem kell az neked. Teljesen jó az. Ha azt vesszük, hogy a 4770 6%-l maradt el a 4850-l akkor ez finom cucc lesz. Ráadásul egy tápcsati elég neki. Mit akarsz még? Csináljanak jó vga-t olcsón és irják rá nv?Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
válasz fekeandras #9454 üzenetére
keress rá google-ben: polisor. jó kis inviteles felvétel
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #9456 üzenetére
Holnap..Nem irigyellek.
(#9457) fekeandras: Hát nyugtatsd meg. Simizd a buksiját és ha látod, hogy csúnyán beszélne, fogd be a száját.
Értem én, de az se megoldás, hogy folyamatosan zaklat..
(#9460) shteer: Lemaradtam és nem találom a fonalat. Mi az a valami (gondolom VGA) ami neked van, s annyira köll Gyurinak ?[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Én csak a 4770-es kariban csalódtam, azt tartom is. Szarni a gyors memóriákra, ha 128bit kompenzálja. Nem is szép, s nagyon nem volt használható amikor én vettem (Ugye akkor még catalyt 9,5 se volt). A 4830-as barátibb volt, a 4850-es meg teljesen rendben van! (most kicsit meglepett a catalyst 9,7-essel, mert a 9,6-ossal nálam jobban ment. Sajna kitesztelni nem tudom, a carlosca-t leváltotta a Win 7 és igazságtalan lenne így. Úgy értem, tuningban a carlosca (ahogy eddig néztem) alázza a Win7-et.(is)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #9470 üzenetére
Szia!
Miben másban mint tuningban, cserébe kinyalja a seggedet
Ha magyar, azt hagyd a fenébe. Az nem ok.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt. Bal lábbal keltem
Már dühít ez a ph, nem kicsit. Sokan már csak üzletelni járnak, megb@sznák az anyjukat 2000FT-ért. Én..Aki folyamatosan ad-vesz csencsel, üzérkedésért kilökném a fenébe. Már q9650 vagy i7 van a gépében (holnapig), de lövése sincs, hogy mi a fenére használhatná. Nem is teszi persze. Nyom 1-2 tesztet vele és dobja is apróba. Lassan "kiskegyed" minőség lesz vagy..lenne HVG.Szép napot!
-
Gyuri27
félisten
Mit morgolodol?
Amúgy én azt már rég irtam az aprók szinvonala súllyed. Tele van kacattal. Érsd az ember feldobja az aprót és soha többé rá se néz. Szvsz ha egy aprót 3 napig nem uppol a tulaja automatikusan törlödhetne. Mert így káosz az egész. Az ezresért megb.szom a csacsit is meg mostanában magyar mentalitás.Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #9473 üzenetére
Amit írsz, sajnos igaz.
S morgok. Én is cserélgettem (s remélem fogom is) a cuccot, de sose nyereségvágyból. Azért még HW-t nem vettem, mert jó vétel volt, s utána rögtön apróba, hátha fogok rajta pár ezret. Néha olyan érzésem van, hogy itt emberek tőzsdéznek. Ezt útálom..András: jaja!
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Szép estét
kéretik ránagyítani
-
Gyuri27
félisten
[link] gorni dolgozott.
Mondjuk az x4 810 esetét nem értem az int vga-l.Amd - Radeon - Ryzen
-
krammerka
őstag
válasz fekeandras #9477 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
Nem boltra-bazárra gondoltam. S miért visszás? Mert egy "kiválasztott nép" jut róla eszembe. Volt itt srác aki pl. szendvicset csinált s azt árulta asszem. Tildy írt is neki, hogy ezt azért nem kéne
(#9477) fekeandras: Régebben volt egy Evelyn nevü nagy játékos lány. Először Nála láttam ezt. -Tényleg..Ő is, hogy eltünt..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Hát.. a baj az ár volt . pár éve ha jól emlékszem 1 zsemle, benne vaj meg valami 250FT..(lehet, hogy tévedek, de valami ilyesmi volt )
Hűvösödik!!!!!!!!!!!!!!!! Kvajó!
-
Chaser
legenda
Ezzel mi a baj? Nem lopni, csalni, hazudni megy a user, tisztességes úton szerez pénzt. Tudod mi a gond a hírdetőkkel? Már kb a fele egy utolsó szemét kötsög Nagyon felhígult az utóbbi években a tisztesség fogalma erre. Ma kaptam egy pm-et, miszerint a kedves eladó benézte az avataromat és más emberkének adta a cuccot, aki szintén pingvin Az még hozzátartozik, hogy pm-ben nekem ígérte pár naopja amit kértem, aztán látom hírdetgeti tovább Merthogy sokan visszalépnek...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Iccaka esett, jól lehült az idő. Most..már megint nagyon meleg van
Chaser: " felhígult az utóbbi években a tisztesség fogalma erre" -ez az..
Hogy mit? Neked írta, hogy eladta másnak, s közben még hírdeti? (Hát igen, sok a pingvin-- verd meg! )[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Megegyeztünk, hogy az enyém, de 2-3 hét múlva tudom átvenni, mert akkor megyek feléjük. Erre hírdetgeti tovább, rákérdezek miva', azt mondja oké hogy nekem ígérte, de mi van ha meggondolom magam? Közöltem vele szépen, hogy nem szokásom...ma meg jön egy pü, hogy benézte az avataromat és másnak adta..reméli nincs harag
Akitől a q9400-et vettem volna az meg állítólag több millás csalással "büszkélkedhet"...
Arra pocsékoljak időt, hogy megkeressem és elruházzam? A lófaxt a seggükbe, ilyenre időt pazarolni hülyeség, forintálisan nem károsítottak meg, addig meg teszek rá ilyen téren.
-
-
lipi67
nagyúr
Értem. Nagyon"vicces" az az avatar téma, Ő se gondolhatta komolyan..Persze, igazad van, nem ér meg egy utat, szarni az ilyenekre.Igazad van!
(#9489) shteer: Mi is így rártunk párszor. Naoközben kva meleg, alig élsz, nyomod a sört mint állat. Rádesteledik, pont jó lenne az idő erre..jön egy eső, és majd meg fagysz. Ha meg hűvös van s felkészülten indulok..1-2 óra és dög melegem van és elhagyom a bomberem
Rendszerváltás kellene ott fent is! Sok minden voltam már, Isten még nem (legalább is mindenkinek és hivatalosan nem),de szerintem így én is csinálnám. A pápa meg cd-t ad ki, énekelget, lehet táncikálni is fog. Megnézném salsázni vagy lambadázni, igaz egy Pogo se lenne Tőle utolsó..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
[ilyen ] nincs vantage -ra?
Csináltam win7-tel egy laza eredményt, s nem tudom, hogy mit mutatnak a pontok, érdemes-e kicsit tuningolni a cuccot.[link]Beszarok. Csináltam töltött káposztát, erre most közli a libám, csináljak Neki piritott májat. Elmegyek lassan szakácsnak. Imádok főzni, de ebben a melegben nem is olyan buli..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Hát nem fura? Multkor láttam a tv-ben valami "Vidám vasárnap"-ot. Apám! Nem hittem el, hogy ez valóság! Átszellemült arcok, agyatlan vigyor, nevetés, táncika. Gondolom már va papoknak külön csuhás óvszer, apácáknak meg Imádkozó vibri.
-
Chaser
legenda
Csak kamuzik, elég gyenge annak is
shteer: Szót emeltem anno pár általam igazságtalannak vélt dolog ellen, büntiben vagyok
Gyuri27: Nincs rá bolti gar valami jobb helyre, csak valami "rajtam keresztülös" olyan userhez, akiről még nem is hallottam, 15.5k-ért kapok asust újan, mit foglalkozzak akkor ilyen kétes garis cuccal?
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #9497 üzenetére
A gw se lehet halkabb, mint az asus 5V-on Tudom nem szereted a gányt, pár száz ft-ért lehet kapni átalakítót, amivel molexre lehet kötni a 3-4 tűs vga vagy proci csatit, van is egy itthon. 1általán nem létszükséglet, csak akkor vennék ha jó áron van, kétes garival ennyiért nekem nincs jó áron. Én az 5-ös bivalyokat várom, nagy a csend.
Volt egy agp-s vgam, atirage 128, made in 1997 Volt rajta egy logo, AMC, a C kicsit designolva, kísértetiesen hasonlítva egy D-re.... valamit már érezhettek az atinál akkor is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Van nagykerbe bejáratos csákó itt? Olyan nagyker érdekel, ahol FSP tápokat forgalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest