Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Kösziiiiiiiiii! Ja!!!!!!!!!!!!! Honnan érdemes olvasni???
(#9100) tsigalko87 : Intelt.. Gyurink hátha beizgul rá -bár Ő beszerzi-
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
kicsigeri
senior tag
Jó estét.
-
lipi67
nagyúr
Ahogy mondod Geri, Jó estét!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Brumi˘
addikt
Sziasztok!
Bocs hogy megint szakmai témával jövök, de van egy érdekes jelenségem. Vissza került hozzám egy már régebben itt járt e2140. Akkoriban p5k lapom volt, a proci 8x400-at vitte 1,344V-on. Ma betettem giga 965p-ds3-ba és még 1,5V-tal se volt hajlandó bios postig eljutig. Röptébe cseréltem a lapot egy abit ip35-re (1:1-be ), de ebbe se hajlandó menni rendesen. 1,384V-nál járok már de prime még mindig kidöglik elég hamar. VTT-t már 1,5-re tettem nb is fent van 1,4-1,5 körül. Mit állítsak még? A gép alkoto elemei adatlapomon. A segítséget előre is köszi.
-
lipi67
nagyúr
Szia!!!!!!!!!
Rég "láttalak"! Milyen bios van fent a deszkádon? vagy 12 vagy 15 vagy asszem 17. (ha valaki linkelné nekem az abitos topikot..Ott szarráteszteltem az Abit p35-öt!) Az tuti, hogy VTT csak 1,45-öt kapott, de akkor 4GHz felett ment a 2xxx. Azt hiszem, 1,27 körül kell Nálad lennie.GTLRef meg vagy 63% vagy 67%. MCH-ra nem emlékszem, ICH viszont 1,57 talán.
Meg kellene keresni a topikot, ott leírtam. Az tuti, hogy a nagy VTT, MCH, ront rajta 2xxx-nél. Keresem én is Neked!MOD: Csak ide írtam a Hétezredik hsz.-emet S akkor már legyen egy kis VID-es tuning is a quaddal.[link]
-Látod Gyuri, ezt asrock lapban..jó ha 3GHz meglenne -MOD: Benéztem..ez szakmai topik, nem ez a 7000-redik
Meg a link se jó (későre jár..) pill. orvoslom.
[ihun-e]
-Nem baj, a másik link is kva jó, nem? Kis fesz, kis tuning de 1ütt..nem mind1 -[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Reggelt mindenkinek.
Gorneck#1239
-
-
fekeandras
őstag
Gecc mi ez a köcsög meleg már megint?
Mindenki rohadjon meg aki strandra tud menni ma... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
shteer
titán
válasz fekeandras #9118 üzenetére
vagy, h "lejjebb tekernéd a hőfokszabályzót?"
szép napot! intelest!
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
No..megállj csak! Én (mert kva béna vok) itt keresgélek Neked, s Te azt az apró, jelentéktelen tényt felejted el közölni, hogy gyári hűtővel nem tudja azt az Abittal mint a giga vízzel..1:0.
Ramokat (STalent eladtad akkor?)(#9117) Gorneck23 : Jön majd András velem szembe, lebarnulva, én meg: Szia Péntek!
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
Hopszi. Akkor mondom mi volt és most hogy nem megy.
Régebben: P5K + víz + ez a proci = 3,2Ghz@1,344V
Tegnap: Giga 965p-ds3 + gyári cooler + ez a proci = még bios postig se jutott
Most: IP35-E (18-as bios) + gyári cooler + ez a proci = nem akar stabil lenni még 1,4V-tal se.
Egyenlőre stabilizáltam 8x375-ön 1,326V-tal (lehet menne kevesebbel is, de nem érek rá tökölni most vele), folytatás majd ha lesz rajta norm hűtő (reményeim szerint 1-2 napon belül szerzek rá valamit.) -
Gyuri27
félisten
-
lipi67
nagyúr
Na: (fura lesz..) 2180-nál a 12-es bios kvajó volt meg a 15. 17-18 nál már 6750 és 8400 volt nálam. Cserélj biost először, s nézd őket sorba! 17-16-15-12 (13-14 fos).12nél ne lepődj meg, lehet fel se ismeri bootnál, hülyeségeket ír ki, de ha feláll a win, minden ok.(nálam 3.8-at ment 12-essel a 2180-as.
Ne emelj, ne adj semminek. Ha bios 1,4v-on (ez kb 1,35 lesz, orthos alatt meg 1,34xx-mint a képeden), x FSB-n elbukik, emeld a VTT-t, s a ref VTT szorzó kb 0,8 legyen X*0,63(ref ugye %-ban van). Ennek a szorzata legyen 0,8 körül mindíg. Ha nem segít, vedd vissza alapra és adj az MCH-nak. Ha x fsb-n megint elbukik majd , újra VTT/Ref és utána MCH.
Érdekes volt, de asszem ICHIO-nak is kellett0,01v.
Sakkoz kicsit, meg fogja hálálni.(#9123) Gorneck23 : Lassan idulhatnál egy virágboltba valami csokorféléért!
(#9125) Gyuri27 : Mit tettem?
(#9129) fekeandras : Én meg a strand..De ha tenném: Ha Te látsz a strandon feketében, bakancsban és csókolózik egy vodkás üveggel..no az meg én leszek
(#9132) Chaser : Inni?Most mennem kell, iccaka jövök.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Brumi: "Az 1000% mert a gyerek akinél volt még azt se tudja hogy biosba hogy kell belépni. Sőt szerintem nem is tud róla hogy van olyan a gépébe. " Ez vonatkozott arra, hogy az előző tulaj nem tuningolta.
Én: "Mire vannak a haverok? " Ez vonatkozik arra, hogy egy hozzáértő haver hamar belenyúlhatott a bijoszba.
Öregszel vazzze'
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Igen,. lemaradtam
(#9135) Gorneck23 : Lópikulát! A méhecskének, hogy beporozza
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Wazze nem elég, hogy hétvégén fagyi mérgezést kaptam még a torkom is megfájdult tőle.Bezzeg a hideg sörtől még sosem volt semmi bajom.Ezután inkább sörözök.
-
Gorneck
legenda
válasz fekeandras #9137 üzenetére
Ezért kell levonni a tanulságát a dolognak...fagyi helyett sör... És mind második sör után egy jager/unicum csalafinta.
Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
Ti alkoholisták én sem iszom minden nap, csak minden másnap és kb 1,5 hónapja minden szombaton sikerül berúgni alakul ez csak művelni kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest