- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
A legtöbb feszültségi értéket mindig manuálisan állítom be, eddig szerencsére nem volt CPU halálom.
Viszont egy (hülye) kérdést feltennék: a System Agent-nek (VCCSA) Broadwell-E esetén tapasztalataid szerint általában mennyi feszt kell adni "ésszerű" tuning esetén? Ha AUTO-n hagyom, akkor nálam a lap kb. 1,35 V-ot ad a VCCSA-nak (RAM 3000 MHz-en, CPU 4200-on), ami a meglátásom szerint eléggé magas érték. Ezt már az elején csökkentettem 1,16-1,2V közé. Ez már vállalható vagy még ez is sok?
-
hash99
senior tag
Értem. Bár miután beállítottam az xmp-t és kiléptem a biosból kilistázta mit állított át és feszek közül egyedül a dram volt ott. Persze bármi lehet. Mindenesetre elég tré hogy egy gyári xmp ami az ilyen analfabétáknak lett kitalálva mint én hogy ne kelljen finom hangolni a ramot képes megölni egy procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest