- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #1769 üzenetére
Memoria IC-tol fugg csak. A CPU lazan elbirna az 1.5v -t is 24/7. Ha regi tipusu, ddr3-as IC-s ramokrol van szo, akkor mehet neki annyi. Nekem igaz szar, olcso Corsair LPX-re futotta csak, G.Skill-re nem akartam kolteni, meg meg nem is voltak akkor, de a 3200MHz-t CL15 -el tudja 1.45v-on. Es ennek nyugodtan pakolhatsz 1.65v-ot is, leven MFR, es magasabb feszultsegre van tervezve, ami egyebkent ennel a platformnal edes mind1. Azert nem is ertem, miert azon turaztok, hogy minel alacsonyabb feszen fusson. E tekintetben csak maga az IC korlatozhat. Az uj, Samsung -al mar az 1.4v -s hatar is eleg, a folott nem is skalazodik, es kinyirnad hosszutavon,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest