- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #717 üzenetére
Osszeraktam egy konfigot, azzal a lappal ami Neked van, most £618.76, Scanbol. Az azonos kategorias lap persze olcsobb, ez nem kerdes, sot, a memoria is egy kicsivel, mivel nem csak 2db modul.
Ugyan ez a Skylake-el, ugyan ezzel a lappal, csak a Z170-es valtozataval £579.70. Hol van a 150 juro?Aki meg a fogyasztason ragodik, es szamolja a penzt, mert egy evben 5k-val magasabb lesz az aram vegszamlaja, az ne tartson otthon szamitogepet, vagy hasznaljon notebookot.
Kivancsi leszek arra, mikor a Skylake-re raengedsz egy szamolast 4.8GHz-n. Lattam mar, milyen maghoket produkal. Nekem pl. nem kellett kulon hutesre koltenem, mivel benne van a gepben, es orok. Egyszer kell kifizetni, utana kiszolgal egy eletre. Persze van, aki szerint jobb megoldas megvenni 3db kompaktot, meg egy leghutot. Azon a penzen mar a procira osszejott volna egy epitett viz. De ugye ki hogy kolti a penzet....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest