- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#Morcosmedve #709 üzenetére
Hol olcsóbb az 5820k mint a 6700k? Én ilyet nem találtam.
Alaplapban is micro2 vs max8gene 80 euró önmagában a difi. A proci meg 20+.
Ráadásul itt bevezető skylake árakat nézünk ami mindig magasabb. Sehogy nem jön ki egyenlőre az x99 nemhogy olcsobbra.
Ráadásul a fogyasztás se mindegy. Főleg 4.4en a Haswell-e bőven többet fog enni mint a skylake. Így ha azt vesszük előbbinek bika vizhutes kell a skylake meg elmegyógyintézetben léggel is. Ami újabb különbség árban. Nekem meg főleg nem mindegy mert 3 rossz h75 után nem veszek aiot egy darabig, így meg 130mm magas lehet a hűtő max (nh u9s vagy nh c14s), de ők ez végülis már csak az én szempontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest