- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Pedig minden tekintetben egy X99 jóval időtállóbb és jobb megoldás mint egy Z170 konfigba tenni. Márcsak ugyan azon az áron jobban felszerelt lapot kapsz egy X99-nél több funkcióval. BF3-ban most hogy 4930K-ra váltottam alsó fpsben +5-10fps és akkor csak alapon megy a cpu! Nekem ez még bőven jó lesz majd a köv high end generációig!
Ha neked fontos az igp akkor vegyed azt!
-
MPowerPH
félisten
Jah.. .Azert en kihozok Neked egy rendszert, ugyan olyan minosegben, ugyan azon az aron. Nem tudom a 150 jurot honnan szedted. A tobblet fogyasztas pedig betudhato a +2 magnak. 4.4Ghz pedig boven sok meg a mai napig minden game alatt, nem kell tobb MHz. Azt meg az 5820K is hozza. Onnantol pedig mindegy, milyen cpu van a gepedben. A forrasztott IHS pedig jo dolog, a nelkul itt borulna minden. Egyebkent nem tudom milyen teszteket neztel, en nem ezt lattam. Volt egy irrealis youtube-os video, de arrol aki ert hozza, egybol lejohetett, hogy kamu. A tobbi oldalon mas a helyzet, es ott meg csak ki sem egyenlitettek az 5820K orajel hatranyat. Realisan van kozottuk 300MHz maximum. Defaulton meg 800....
A Z170 melyik ujdonsagatol kell hanyatt vagodni?Kozben nalam is beerett a rendszer, vegre kiszenvedtem, mert a lap is ugy akarta. A 125-os strap miatt a kov. lepcso mar 3250MHz lenne, amit nem tudnak a ramok, leven Hynix van rajta. Kicsit varok, most alakul a ddr4 piac, aztan veszek valami uj szerias samsungal szerelt kittet, azok mennek 3.6GHz-t is, igaz CL18-on.
-
gyiku
nagyúr
szemelyre szabott ajanlatom sasra vonatkozott, neked ha masok az igenyeid, mast veszel.
amugy ahogy nezem arban csak a lapokban van elteres, cpu majdnem egy aron megy, ram ugyanaz, de egy rendes lap a skylake ala is 70k-nal kezdodik.
csak kivancsisagbol: milyen vga-t hajt ki jobban a 6700k, mint az 5820? mert szerintem vga limites lesz mindegyik, ha single cardrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged