Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Keresem annak az okat, hogy miert indul allandoan ujra a gep, de csak idle allapotban.
Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak.
Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak.
Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.