- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Keresem annak az okat, hogy miert indul allandoan ujra a gep, de csak idle allapotban.
Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak.
Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest