- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#98320896 #6325 üzenetére
egy asus x99-ws, valahol feluton van a szerver lapok es az asztaliak kozott. meg IPMI-je is van, plusz dual lan, sok pcie csati, szoval eleg jo. asztali csucsjatekgepnek arulta az asus igazibol, az automata tuningfunkciok es a rengeteg reszletes beallitasi lehetoseg miatt.
most epp szerverhutest tettem ra, mert ez volt keznelhangos is mint a fene.
MasterDJ:
megnezem a tobbieket is, de ez sanszos h marad. 35M cache nem viccel, ha le tudom huteni, akkor ut-vag 2.9-en (felteve ha ott tartja), de most paszta nelkul, 6000-et forgo ventikkel is 84 fokos kicsit terhelve. lehet nem tiltottam le automatikus feszemelest meg ilyeneket a biosban.
a tobbi proci avgy low power v4 vagy nagyon korai ES, kisebb orajelekkel es kevesebb maggal. ezt azert tartogattam, hatha csinalok belole dual socket lapot, de mar biztos nemvan ebbol a procibol harom. kaptam oket ingyen egy hardveres projekttol, mert megjottek nekik a vegleges procik es a quad socketes lapokbol kidobaltak az ES-eket, nem akartak veluk foglalkozni. erdemes volt azon a platformon szoftvert fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest