Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
MPowerPH #563 üzenetére
Értem. A másik amit még olvastam, hogy húzva azért fogyaszt a cucc rendesen. Egy minőségi XFX TS 650W elbírna vele, egy HD7950 társaságában, főleg ha ilyen 4.2 körül menne magasabb feszültségen? Még pont tápegység vásárlás előtt vagyok, szóval kiváncsi vagyok hogy itt a topiklakóknak mekkora tápegység elegendő ehhez a platformhoz.
SLI/Crossfire, féltucat HDD sem most, sem a jövőben nem játszik részemről, szóval a tápra a szokásos dolgok lennének csatlakoztatva, szokásos mennyiségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Fujifilm X
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Építő/felújító topik
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest