- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
#Morcosmedve #5468 üzenetére
Akitől kapom azzal most teszteltettem le. Nem tudom, hogy a chip minősége mikor jó ezeknél a daraboknál, de most lett vége IBT / Aida FPU+ CPU 1-1 órás nyúzásnak és stabil.
1.24 Vcore / 1.85 In 4,6 Ghz. Nem volt kifagyás sem akadás sehol. Én azt olvastam, hogy örüljek ha a 4,5-öt tudja.
Ő jelenleg nyitott házban egy Noctua NH-D14-el hűti és 66 °C volt a plafon. Képeket sajnos nem tudok küldeni, mert nem én csináltam, de ha nálam lesz majd és ha valakit érdekel pakolok fel.
Elvileg nem lett delidelve. Ami érdekes, hogy nekem 1.235 Vcore mellett a 7700K IBT-nél felmegy 75-78 °C-ra is egy Corsair H105-el. Építeni vizet most még nem akarok. Eljátszogatok ezzel, amennyire lehet.
Szerk.: Köszönöm szépen Morcosmedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest