- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#Morcosmedve #5468 üzenetére
Akitől kapom azzal most teszteltettem le. Nem tudom, hogy a chip minősége mikor jó ezeknél a daraboknál, de most lett vége IBT / Aida FPU+ CPU 1-1 órás nyúzásnak és stabil.
1.24 Vcore / 1.85 In 4,6 Ghz. Nem volt kifagyás sem akadás sehol. Én azt olvastam, hogy örüljek ha a 4,5-öt tudja.
Ő jelenleg nyitott házban egy Noctua NH-D14-el hűti és 66 °C volt a plafon. Képeket sajnos nem tudok küldeni, mert nem én csináltam, de ha nálam lesz majd és ha valakit érdekel pakolok fel.
Elvileg nem lett delidelve. Ami érdekes, hogy nekem 1.235 Vcore mellett a 7700K IBT-nél felmegy 75-78 °C-ra is egy Corsair H105-el. Építeni vizet most még nem akarok. Eljátszogatok ezzel, amennyire lehet.
Szerk.: Köszönöm szépen Morcosmedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest