- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
#Morcosmedve #5377 üzenetére
Először egy 4-5 napja volt ilyen, hogy kétszer 1 percen belül lekapcsolta az usb-ket, de csak egy pillanatra, majd 2 napja ugyanez, de már 1-2 másodpercre kapcsolta le. Akkor még semmi más tünet nem volt, majd éjjelre bekapcsolva maradt a gép és reggelre kikapcsolva találtam. Próbáltam bekapcsolni, de csak kb 5-6 indítás után volt hajlandó bebootolni, előtte bekapcsolás után kb 2-3 mp-cel egyből le is állt, ahogy felpörgött, már állt is le kb. Miután bebootolt nagy nehezen, 2 perc használat után megint kikapcsolt. Utána egyből vissza is kapcsolt minden gond nélkül, és ment 1-2 órát, aztán nyomtam egy gépresit és abból a resiből többet nem állt fel, sőt még a videokártyának sem ad jelet az óta. USB-k közül az egér még kis ideig világított, de miután lehúztam az összes usb-t, majd vissza, már az sem világított, és az óta sem megy egyik usb sem, kivéve egy kislámpával, gondolom annyi feszt még ad le, hogy az világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MotoGP & WSBK
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged