Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
teglasatesz
tag
Most ott tartok, hogy próbálok beállítani egy 24/7-es 4000mhz cpu, 4000mhz cache értéket valami korrekt memóriabeállítással, de szentül meg vagyok győződve róla, hogy ez is egyre nehezebben megy, mintha valami fokozatosan döglene megfele. Rápróbálkoztam az asus gyári progijára, az 5way optimalisation-ra, elején kiírja, hogy a gép közben többször újra fog indulni, nos már az első újraindulásnál azonnal meghal minden, oc error, bios reset után megy minden tovább. Ramjaim is mentek eddig 3000mhz-en, most örülök ha 2133-on tudok neki valami jó időzítést lőni... Belebújt ebbe a gyász. Valahonnan intéznem kell egy lapot próbára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest