- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Uraim! Én csak feltettem egy kérdést, mert ugyan tisztában vagyok magam is a dolgokkal, de úgy éreztem szükség van mindkét oldal pro és kontrájára. Semmi szükség arra, hogy megöljétek itt egymást miattam.
Még mindig az első és legfontosabb nekem az időtállóság és a minőség! És ebben akárhogy nézem, az X99 vezet.
Egyébként valaki felhozta még az M.2 csatlakozást. Na erről tegnap meg is feledkeztem. Ugyebár a Haswell-E 28 PCIE szállal dolgozik az 5820K esetében. A 6700K pedig 16 szállal.
Namármost ha a későbbiekben, jó ár mellett tudok szerezni egy M.2 PCIE SSD-t NVMe támogatással, az nem a processzorból húzza magának a 4 sávot? Mert akkor az bizony sarkalatos kérdés, hogy elveszi a videókártyától a Skylake esetében. De lehet, hogy én tudom rettentő rosszul és javítsatok ki ha balf?sz vagyok a témában. Annyira nem jártam utána a kérdésnek. De régebbi olvasataim szerint erre emlékszem.És továbbra is nagyon köszönöm nektek a segítséget. Komolyan elbillent a mérleg a High End felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest