Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
Hát a CPU level up-al, ha használod, akkor elég felesleges lehet neked ez a CPU
Többet el lehet érni egy 3930K-val DDR3-mal, mint ha ilyen gyári marhaságokat használsz... Ne vedd rossz néven, de az ehhez hasonlóktól csak az "alapon használom, mert úgy is brutál" mondatokon szoktam jobban mosolyogni 
Én ezzel dolgozom, és úgy éri meg a dolog, hogyha hozza azt a teljesítményt (amit hoz is egyébként, ha éppen működik rendesen) a R4E+3970X-el szemben, amiért ráköltöttem 1M-t...
De nem állok messze attól a döntéstől, hogy kivágom a fenébe, és veszek egy WS lapot egy E5-tel, ahol bár tuningolni nem is fogok tudni, nem is lesz rá szükség, mert alapjáraton ennek a konfignak a 2x-esét fogja hozni a 12C/24T, és stabil lesz akár 0-24 is, és ram hiba se lesz sose ECC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többet el lehet érni egy 3930K-val DDR3-mal, mint ha ilyen gyári marhaságokat használsz... Ne vedd rossz néven, de az ehhez hasonlóktól csak az "alapon használom, mert úgy is brutál" mondatokon szoktam jobban mosolyogni