- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Ez az első lapom x99-en
Gigát akartam volna venni, csak rendelésnél szóltak, hogy nincs készleten giga, és hogy válasszak más lapot, így lett az asrock (kb egy árban volt a giga és az asrock). Asrockból is a 3.1-es verziót mondták a fórumozók, mert jobban megéri
Proci hűtőm végett 4.2ghzen vagyok, 1.195v-al stabil fixen (Woros fórumtársnak köszönhetően 4ghz 1.250v-on a chache) stabil minden játék alatt, gta5-alatt a hőfokok 65c-nem melegebbek. Burn tesztnél ilyenek lettek a hőfokok. Erősebb proci hűtővel lehet fixen 4,5-en nyomatni. Cine15 -alatt ilyen pontok lettek. (4,5ghz,1.3v (csak random rá tettem a feszt), chache 3.3ghz, 1.165v)
Szóval eddig megvagyok elégedve vele. Csak reggeli hideg indításnál ilyent csinál, látni nem látni, mert sötét volt még xD de hallani lehet ahogy berreg egyet, majd elindul. Lehet nem a proci vagy a lap a hibás, hanem valószínűleg a hdd lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest