- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #168 üzenetére
Talán a game-eknél van egy erős konzol lobbi is, ott talán nem véletlen ez a dolog, de ha pl egy M5-ös BMW-t adnának ki úgy, hogy lefagy vagy nem indul melegen, és csak a fw1.05 oldja meg akkor az vevő többet nem vesz BMW-t az tuti, vagy kiírja reggel, hogy önnek jött egy új ECU frissítése? akarja letölteni?
azért ilyen nagy nevek mögött, ráadásul flagship cuccokkal, nem szoktak ilyet csinálni korábban.. az R3E-m volt nekem eddig a legstabilabb a 980x/990x-el, de azt nem első körben vettem, ahogy az R4E-t sem, csak itt túl új procit próbáltam belerakni..
nem igaz, hogy asus-ék nem kapnak egy retail cpu-t hogy leteszteljék mielőtt kiszállítják a lapokat.. az hogy egy 10-20k-s lapnál ezt el tudják játszani azt tudja az ember, mégis azok működnek.. sőt, akinek csak olyan lapja van, azt élből cserélik, mert van polcon, egy 50k+-s lap az már több hónapos mutatvány, eddigi rekordom az a M5G-met 5hónap alatt sikerült legariztatnom..
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EA Sports WRC '23
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest