- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Hát én 2013-ban építettem X79-et, és ugye addigra volt BIOS bőven, kiforrt az egész szépen
Valaha volt legstabilabb rendszerem volt a 3930K-val, 3970X-el kicsit gyengébb volt a stabilitás, de az is 10/8-as értékelést kap tőlem. Ez a mostani R5E+5960X 10/3. Ugyanakkor érdekes a teljesítmény... A CPU alapórajelen veri a 3970X-em, ami 4,7-en járt
(#167) helkis: Hát láthatod, hogy ezt nem csak itt csinálják, hanem mindenhol máshol is. Talán a legnyilvánvalóbb, és láthatóbb az a játékipar, ott is a Ubisoft oldaláról
És érdekes, az AC: Unity-ből készült fél évvel ezelőtti gameplay bugmentes volt, míg a végső változat, amit kaptunk, részemről a valaha látott legbugosabb játék, még akkor is ha, ezeket valamennyire félre tudom tenni, mert a történet teszik, és leköt. R5E is szépen ment, míg meg nem jelent... A kérdés, hogy ezt hogy csinálják? Bűvészek, vagy mik?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest