Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28795) s.bala31 válasza Baryka007 (#28793) üzenetére


s.bala31
őstag

Facebook feldobott nemrég hírfolyamban egy cikket hogy az intel lehet elhagyja a HT-t. Szokás szerint ment a köpködés hogy milyen dolog ez már :) Beírtam hogy játékra jobb kikapcsolni a HT-t mert az esetek többségében javul az fps meg kevésbé melegszik. Erre jött valami "szaki" és belefutottam vele egy ilyen beszélgetésbe:
- kivève ahol nem 😉 ès ez az esetek 90 (vagy több) %-a ✌️
- A tények makacs dolgok és úgy látszik neked nehéz elfogadni 🙂 Gondolom AMD-s vagy, ha meg nem akkor próbáld ki és mérd le:)

- 12700kf-ről mentem 7800x3D-ra, de ez is lerí egyből, hogy tipik intel funboy vagy, mert egyből AMD-zel. 😉 Egyèbbiránt vannak elegen, akik teszteltèk már ès nem igazán így van ez, ahogy írod. ✌️
- Úgy látszik eltaláltam hogy AMD-s vagy 😃 Sajnos tapasztalat hogy általában AMD fanboyok (nem funboy) okoskodnak Inteles hírek alatt, sőt a konkrét tényeket is ignorálják. Egyéb iránt ha utána olvasol az esetek többségében jobb ha kikapcsolod intel új genes cpu-knál a ht-t, ha játékra használod.
- csak tolod a hülyeséged 🤡 nem baj. Játszd intel cumizó bolondot. Èn maradok az ár/èrtèk nyertesnèl 🤷🏻‍♂️ (egyèbkènt utánanéztem, mielőtt írtam 😉 )

Nagyon ritkán szoktam Facebookon kommentelni főleg mert tele van ilyen toxikus idiótákkal :(

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.