Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
Zeban58
üzenetére
Én egy e5450@3.6 mellé tettek egy R9 270x-et, volt a vga-nak rendesen feladata, de a 60fps-t stabilan tartotta (droppok nélkül) pl. egy gta5 / fhd, high beállítással, és a mai játékokat is vitte rendesen. (de ne vegyél 270x-et most, max. 30e-ért, én is megváltam a sajátomtól)
-
-
kriszbon
őstag
válasz
Zeban58
üzenetére
Persze megpróbálhatod ezen e feszen is, de ha húzod az FSb-t akkor a ram órajele is megy vele, így azt vissza kell osztani előtte.
Nem tudom milyen lehetőséged van állítani, én vissza tudtam annyira állítani a ram frekit, hogy húzva megy 800-on(talán 667-re állítottam).
System Memory Multiplier-t ha állítod, akkor alatta látod hogy mennyin is menne induláskor, húzva éred el a 800-at ha 400 FSb-t adsz neki. -
kriszbon
őstag
válasz
Zeban58
üzenetére
Ha csak a gyári feszt akarod neki adni, akkor ne 1,225-öt adj neki, mert láthatod mikor annyit adtál neki biosban, a lap dropp végett csak 1,184-et kapott meg. tehát minimum annyit tegyél rá.
De 1,35 V-ig gyártó szerint elmehetsz+dropp végett valamennyit még, persze ha tudod rendesen hűteni.
Utána kipróbálod mennyit tud. -
kriszbon
őstag
válasz
Zeban58
üzenetére
A Core Temp szerintem nem mutat valós értékeket, mert a Tj max érték nem jól van beállítva, mert ezeknek a prociknak nem 100 °C hanem 85 °C.
[link]Nekem 3,4-en 1.224 V-ot ad a procinak LLC bekapcsolva, és nekem auton ad ennyit, tehát nem feszeli túl eszméletlenül (Asus P5KC), mert a gyári Vid 1.15 V, persze tudom nem hagyjuk auton, de kipróbáltam mit mutat, meg milyen a mem sebesség így.
A hőfokot meg szerintem az Aida64 mutatja jól.
-
válasz
Zeban58
üzenetére
A CoreTemp a proci VID-jét, alapfeszét írja ki. Ha az ott látható feszt lövöd be bios-ban, akkor lesz alapfeszen.
Viszont akkor nem fog menni ez a fesz visszavevős energiatakarékosság.Normal érték nincs a bios-ban? auto-normal-0,5000V. Valahogy így kéne lennie az első 3 tételnek. A normal mellett menne minden energiagazdálkodás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi