Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeban58
tag
-
Symple The Best
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Bármit csinálok az alaplap ezzel a procival 2* bootol. pl. botolás közben nyomok egy ctrl+alt+del -t
az alaplap újraindúl, fekete kép, utána kikapcsol, utána bekapcsol és bootol alap órajelen. és a proci beállításokat el is felejti. ugye a szorzó az 7,5 ös. pl beállítok egy 7,5*334 et megcsinálja a szokásos kis műveletét és indul alapon. érdekes módon viszont a szorzót tudom lejjebb venni, a ramosztást tudom állítani, a frekvencia vagy core fesz állításokat mindig nullázza tehát ha beállítom save and exit és akkor is kikapcsol a gép kétszer bootol. és marad minden kivéve a szorzó és a ramosztás. frekvenciát és feszt nem tudok sehogy állítani mert az mindig alapra áll vissza. se le fel. -
codec
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Ilyen létezik, hogy meghajtották és nem képes a gyári órajelre?
Nem hallottam még ilyent.
Aida azt mutatja, hogy 2.83 Ghz-n megy mikor leterhelem, ha energiatakarékosra kapcsol akkor 2Ghz-re visszalép.
Mivel tudnám megnézni, hogy valós órajelen működik-e?
Win7 élményindexben 7.3-at ad rá, aida cpu queen 24e körüli pontot. -
-
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Pickit3
üzenetére
Nekem eddig két (low budget) P35 lappal volt dolgom. EP35-DS3 és P5K, mindkettő tudta mindenféle fesz emelés nélkül a 450FSB-t, igaz felette már nem igazán akartak menni. A P5K meg se mukkant, az EP35-DS3 pedig NB +0,3V 460FSB volt a max. Szóval mi is az a "rossz" lap ami neked van? A tápról pedig annyit, hogy lehet akármilyen szar, vagy bírja, vagy nem (elpukkan
). -
rup1u5
nagyúr
válasz
Pickit3
üzenetére
E5400 az teljesen mas teszta.
Nem varhato el hogy egy Quad ugyan ugy menjen mint egy Duo, plane nem P35-ben.
York tuninghoz P45 kell. Mondjuk egy olyan szep, Rev1.1-es UD3R mint ami nekem van
A polirozott kis E0-as ebben a lapban nalam 1.28v valos fesszel stabilan ment 4Ghz-en es gyanitom hogy ez meg nem a vege a procinak. Kis raforditassal szerintem elerheto lenne vele az 500*8.5 - 4250Mhz.
Mellekesen lapom es procim is elado, 4*2Gb 1000Mhz-es G.Skillekkel. Osszeszokott trio!
Csak mondom....
-
senzaj
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Részletesen...
Lényegében a tuningnál/fogyasztásnál van jelentősége. E0 stepping q9550-nél jó tuningpotenciált sejtet.
-
-
taaz
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Valami ott nagyon hibázzik.
Nekem volt q9550-em C1 steppinges, Na az mondhatnám h gyenge tuningos volt, Alapfeszen 3.4GHZ-et vitte, de 4ghz már 1.45v kellet neki, de akkor már instabb volt. Itt PH-n az egyik kolléga szárazjéggel jutott 4.2-ig. A feszre nem voltam kiváncsi
Szerintem 3.8 a max amit illene vinnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).
A 

Azok esetleg?