Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Video-ton
csendes tag
Észre vehető változást nem tapasztaltam ,igaz alig vagyok most gépnél.Régi gyári F9 es biosal SSE4.1,VT-x nem működik.Szerintem érdemes felrakni [link]mert igy kezeli a xeont.Másik alaplapra is felraktam és azon is jol működőt.Nem a linken szereplő bios miatt ment kukába a régi lapom.

-
-
ALLAT001
senior tag
Attól nem lesz gyorsabb a proci h magasabb fsb-n megy, de kisebb szorzón.
Mint ahogy az AIDA sem szentírás amit mond a RAM-okra. Nekem aszondja 800-as RAM-m van, pedig gyárilag 1066-os... időzítéseket sem ad meg rendesen.Először feszt kell minimálisra állítani és úgy húzni a procit (legnagyobb szorzóval) h közben a RAM-okat ne húzd. Aztán ha megvan az adott fesz vége, akkor lehet feszt emelni, annak függvényében h mekkora órajel a cél. A végén lehet összehangolni az egészet úgy h fsb se legyen se túl alacsony, se túl magas és a RAM-ok is optimálisan legyenek kihasználva.
De ha nem akarja az ember túlbonyolítani az életét, akkor vesz egy E0-ás X5450/E5450-et (vagy X5460-at ha jól ki tudja fogni mint nekem sikerült
) és simán beállítod 9x400-ra 1.1750-1.1825V-on. Sztem procik és lapok 99%-a tudja ezt, ja és tuning hűtés nélkül!
C0 is tudni fogja csak nagyobb feszen (1.2250V), amihez már kellhet a jobb hűtés. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) és simán beállítod 9x400-ra 1.1750-1.1825V-on. Sztem procik és lapok 99%-a tudja ezt, ja és tuning hűtés nélkül!
Tőlem még a 2voltot is megkapja