Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Produkció
üzenetére
Viszont tuninggal sokkal többet kajál\erősebben melegedik.
Sajnos a 45nm Quadok árán érezni, hogy mit akar Intel'bá.A helyedben nem agonizálnék a témán sokat és felejteném az aranyárú DDR3mat.
Egy P45 lap Q9450el vagy akár Q9300al 2x2GB 800as memóval bőven elég lenne.
400as FSBvel gond nélkül menne mindkettő és mire nem elég egy ~3Gs 4magos?
Ha mindenképpen 3.5GHz kell, az is megy valszeg, FSB450/466 és <1000 MEM.
Memórián felesleges sokat húzkodni, mennyiség a lényeg, akár 4x2GB is lehet
És mint előttem írták, ha kitömörítgetéseket akarsz gyorsítani, ahhoz RAID0 kell.
Ha nagyon el vagy eresztve, 2x2db F1/320GB Samsung, 2 R0 tömbbe szervezve.
A két tömb között 150-200MB/s tartós sebességgel tudnál dolgozni. Ami elég jó.. -
jugeen
addikt
válasz
Produkció
üzenetére
2 év alatt a q9450 is seggközeli állapotba fog kerülni. szerinted én QX9770 után visszafejlődtem? vehetnék újra de teljesen felesleges. egy MS rendszer alá?
hahahahaén csak is benchmarkok miatt tartottam itthon QX-eket. amennyibe kerülnek, nem érik meg. és ez a véleményem a sima Q-k esetén is.
-
jugeen
addikt
válasz
Produkció
üzenetére
a te megoldásod nem a 4mag, hanem nav leszed és nod felrak.
viccet félretéve alapelvárásaid vannak, semmi komolyabb igény. ezeket bármelyik 2 magos rendszer viccesen kiszolgál. különféle HDD írás és olvasás műveleteknél meg a 4 magos rendszernél is be fog lassulni ugyanúgy. a különbözetből inkább építs magadnak egy RAID rendszer. jobban jársz vele. -
Szatesz
őstag
válasz
Produkció
üzenetére
Hát nemtudom ez majd akkor derul ki ha megvan a q9450 ed és attol fugg 450 et a lap bir 24/7 be de kitudja milyen procit fogsz ki....
Én akkor is E8400 ast vennek a helyedbe alltalaban mennek 4 ghzt és elég mindenre szerintem neked is elég lessz és feleannyiba kerul... -
Szatesz
őstag
-
Zájec
veterán
válasz
Produkció
üzenetére
attól függ mit értesz eljutás alatt... ahhoz hogy feláljon a rendszer, botoljon,,
ahhoz nem kell bivaly hütés... inkább a prime igényli a hütés... a 100% terhelés...
ami ugy a játék alatt nem igen fordul elö... hanem a töredéke..szóval egy gyenge hütövel is eléred a feszemeléses tuningot, söt, még
játék alatt is tudod használni a beállitást.. mert ugye a játéknál se kap akkora terhelést.
de viszont prime-ot nem tudsz rajta csinálni, mert nem tudod lehüteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

4870 CF vagy majd 4870 X2.

viccet félretéve alapelvárásaid vannak, semmi komolyabb igény. ezeket bármelyik 2 magos rendszer viccesen kiszolgál. különféle HDD írás és olvasás műveleteknél meg a 4 magos rendszernél is be fog lassulni ugyanúgy. a különbözetből inkább építs magadnak egy RAID rendszer. jobban jársz vele.
Én akkor is E8400 ast vennek a helyedbe alltalaban mennek 4 ghzt és elég mindenre szerintem neked is elég lessz és feleannyiba kerul...