Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benkeszabo
csendes tag
Ahogy én kivettem azért lett jobb,mert több levegő érintkezik effektíve a lemezekkel, ha meg vannak hajlítva -a keletkező turbulencia miatt- mintha egyenesek lennének, viszont nem csökken észrevehetően a légáramlás....a Tr. ultra extreme- en is meg vannak gyárilag hajlítva a lemezek.
-
keIdor
titán
Én se azért fogok venni mindjárt Quadot, mert olyan nagyon minden alkalmazásban ki fogom használni. (1-2 játék, meg benchmarkok azt csókolom) Csak szeretnék megint valami újjat kipróbálni és tuningolni, ennyi. Ez is egy hobbi és nem is azért csinálom, mert én gazdag vagyok, hanem azért, mert szeretem ezt csinálni. Nem kell elfogadni, de lehülyézni se kell ezért másokat. Én se értek meg sok más hobbit, de nem is röhögök azon, hogy más meg azt csinálja.
-
Muréna
őstag
'' Lehet hogy szar a procin belul az a hovezeto/ragaszto cucc ami a kupakot fogja. Es akkor cummancs van. (hacsak nincs kedved leszedni)''
elárulom neked, hogy a proci és a kupak össze van ''forrasztva'', annál jobb kontakt nem is létezhet elvileg, westlake is szétszedte, rosszabb is volt neki..
szerk.: szedegetheted te azt a végtelenségig, max a maggal együtt kapod le, hacsak nem hőpisztollyal akarod leszedni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tevedsz.. jelen allapotban a cpu detektalo progik a b0-as es a b1-es kentsfield procikat is e6700-nak detektaljak (mivel valojoban ket osszedrotozott e6700 conroe).. mas kerdes, hogy a code name-nel nem conroe, hanem kentsfield szerepel.. majd szepen atirjak core 2 extrem qx6700-ra
nagyon egyszeru a magyarazat.. meg nem eldontott, hogy mi legyen a proci neve es ezert maradtak az e6700-nal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen program, ami...?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest