- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benkeszabo
csendes tag
Ahogy én kivettem azért lett jobb,mert több levegő érintkezik effektíve a lemezekkel, ha meg vannak hajlítva -a keletkező turbulencia miatt- mintha egyenesek lennének, viszont nem csökken észrevehetően a légáramlás....a Tr. ultra extreme- en is meg vannak gyárilag hajlítva a lemezek.
-
keIdor
titán
Én se azért fogok venni mindjárt Quadot, mert olyan nagyon minden alkalmazásban ki fogom használni. (1-2 játék, meg benchmarkok azt csókolom) Csak szeretnék megint valami újjat kipróbálni és tuningolni, ennyi. Ez is egy hobbi és nem is azért csinálom, mert én gazdag vagyok, hanem azért, mert szeretem ezt csinálni. Nem kell elfogadni, de lehülyézni se kell ezért másokat. Én se értek meg sok más hobbit, de nem is röhögök azon, hogy más meg azt csinálja.
-
Muréna
őstag
'' Lehet hogy szar a procin belul az a hovezeto/ragaszto cucc ami a kupakot fogja. Es akkor cummancs van. (hacsak nincs kedved leszedni)''
elárulom neked, hogy a proci és a kupak össze van ''forrasztva'', annál jobb kontakt nem is létezhet elvileg, westlake is szétszedte, rosszabb is volt neki..
szerk.: szedegetheted te azt a végtelenségig, max a maggal együtt kapod le, hacsak nem hőpisztollyal akarod leszedni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tevedsz.. jelen allapotban a cpu detektalo progik a b0-as es a b1-es kentsfield procikat is e6700-nak detektaljak (mivel valojoban ket osszedrotozott e6700 conroe).. mas kerdes, hogy a code name-nel nem conroe, hanem kentsfield szerepel.. majd szepen atirjak core 2 extrem qx6700-ra
nagyon egyszeru a magyarazat.. meg nem eldontott, hogy mi legyen a proci neve es ezert maradtak az e6700-nal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest