Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Ahan. Na majd akkor próbálgatom. Most sajna abba kell hagynom a tesztelést. 2 óra múlva re.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Bocs elnéztem.
-
zsolt1129
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Bocsi,ezt benéztem
Egyébként én is VX 450-re szavazok
. -
válasz
South Velen
üzenetére
Pubszon,americanidiot: Köszi tényleg az volt a gond

Nem ment 1V-al a proci
Életemben először kellett cmos resetet nyomnom,persze csillagcsavarhúzóval.1,1V-al ment,de csak 1,8 ghz-en.
Most 430*7=3 ghz-en megy
Maradok ebben az irányban.Kange: 400W és minimum FSP kell.Megvan ez a szint?
-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Azért 500 MHz-ért nem fogom megerőltetni

Akkó igy marad
-
Sárpac
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Ezen nincs mit csodálkozni, az alacsonyabb vid nem jelent max tuningba többet, mert amperbe is többet vesz fel.(azért veszi vissza a feszt az intel ilyen prociknál, hogy tartani tudják a max tdp határt) Nálam is volt 1.325V vides és sokkal hűvösebb volt mint az 1.265-ös igaz tuningban nem volt olyan jó.
-
slett27
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Ezt nézd! Itt van a pontosítás.
-
slett27
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Zalman MFC2-vel mértem, én is csodálkoztam. A konfig ugye ugyanaz maradt, csak a proci cserélődött.

-
kpal
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Tudom hogy a procié.
De maga pc monitornélkül menyit fogyaszt ? -
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én meg nem akarok vacakolni, a gépem nem két fillérbe került, igaz ajándékba is kaptam a processzort,de akkor is......Figyelek az optimális működésre. Minek hajtsam túl...
Ez nekem bőven jó....Igy is úgy megy mint as rakéta a gépem.......Far cry 2 a tesztjátékom...Fullon megy gyönyőrűen......A gta 4 -et meg nem fogom megvenni,amennyi baj van vele....ha kihasználja a 4 magot ha nem:
És a ez a gép a munkám......De tényleg érdekel a dolog a tuningolás de csak is elméletben
vagy max a hugom gépén. HP régi de a proci celeron 2GHz-es

-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
akkor majd megtanitasz

: -
kpal
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
És pc össz fogyasztása kb konektorbol ?
-
kpal
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Kb mennyit áramot fogyaszt ?
-
válasz
South Velen
üzenetére
De CoreTemp VID-re 1,2250V-t ír, akkor az a proci alapfesze nem? Annyit állítottam be, akkor miért 1,1en megy? 1,2250V volt a biosban, azt állítottam Vcorenak, vagy minek

-
HSM
félisten
válasz
South Velen
üzenetére
Célja van ám neki, ha érdekel, miért: [link]
-
válasz
South Velen
üzenetére
teljesítmény?
-
Kange
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
ez akkor valszeg a chipset hülyesége... :S
-
Laraxior
titán
válasz
South Velen
üzenetére
én anno teszteltem 1.6GHz@0.80V
stabil volt..és nem melegedett...viszont tetű lassú volt 
-
Kange
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Neked milyen alaplapod van?
Nálam megtaláltam(P5K SE), hogy hol állítható ez, de kikapcsolni nem tudom, vagy auto-n hagyom, vagy beállíthatom a százalékot...
-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Ezt nem tudtam. Azt hittem 10-ig.
Akkor egy darabig hagyom a gépem igy, max hütőt veszek nagyobbat.
Mondjuk az Archicadam gyorsult egy lárványterv kirenderelése közben.
-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Sikerült.Újraraktam a rendszert, és az everest 4.60-asal megnétem.Most már minden oké.
Még a szaros élményindexem is feljebb ment
5.9-es mindegyik. Bár nemtudom meddig pontoz a vista de eléggé hülyeségnek tartom. 
-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én is igy vagyok vele. Holnap neki is ugrok, aztán remélem jó hirekkel térek vissza.
köszi a segitséget, és boldog karácsonyt. -
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
nem nagy gond, 2 hét szünet jön
Azt mondták elvileg proci csere után nem kell rendszert rakni,de azért ez mégis más nem? -
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
tegnap raktam be a procit. csak biost frissitettem. rakjam újra a vistát?
a proci meg a vga új benne. azóta nem is volt rendszer telepitve. A biosban azt irja 4 mag! -
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
köszi hogy segitesz. Bevallom nem nagyon értek hozzá. tervező vagyok, és az épitész programhoz kell a gép
-
killer76
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
köszi!
G0-ás -
proci985
MODERÁTOR
válasz
South Velen
üzenetére
1.285 g0.
alul nagyon jó, 3.0a még remek, aztán 3.2nél elszabadul a pokol és 1.38 terhelt fesz kell neki... de mivel alapból is csak a kíváncsiság miatt néztem feljebb (jó nekem a 100W alatti/környéki teljes fogyasztás, én fizetem az áramot
), ez igy remek.izé, melyik játékra nem elég a 3.0? 2,4 és 3.0 között még láttam nüansznyi különbségeket pár helyen (Supcom imádja a plussz 4x600at, Stalker SoCnél is kellett a Bari spawnbug észrevétlenné tétele miatt, meg még crysis very high fizikánál ha elszabadul a pokol, de egyébként nem nagyon láttam különbséget)?
Qru: mid volt előtte tápban?
Depression: az nem a Vista miatt van. 32 biten max 1670 megát lehet megcímezni, amennyi memóriából eddig kifut a Stalker SoC és CS, a Crysis és Warhead, a Supreme Commander és a Sacred2 (ehhez mondjuk fentvan a textúra pakk is). nekem is egyre sürgősebb x64re váltani, mert konkrétan a Sacred2 nonstop swappel két óra után, pedig 4 giga memem van, csak éppen nem tud többet kiosztani a rendszer. szóval le van foglalva 2800mb mem, szabad 500, további 800 nem címezhető, és a gép már a vinyót is használja a memória mellett. a többi esetben is van ilyen (kivéve supcom, az kilép), csak kevésbé durván. 2 giga memória very high textúrák mellett egész egyszerűen kevés.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
South Velen
üzenetére
nyugodtan, nekem 1.008/1.024 (biosfüggő) volt a legalsó határ. és 35W, prime small fft alatt. 15 perces smallfftt 0.996on is bírta, de ott később már hibázott

szerk: a yorki 3.0án nem hinném, hogy 50Wot ver a terhelt q6600ra... legalábbis az enyém terhelve eszik 82Wot, a 3.0án menő 30Wos quad pedig szvsz minimum álom/golden sample kategória

-
jorden06
senior tag
válasz
South Velen
üzenetére
Az én még anno tápos topicból szerzett tapasztalataim alapján (ott ugye mindenki kérdezgette, hogy mekkora táp kell neki, megmérte Everesttel, hogy X W-ot fogyaszt a gépe) semennyimre sem hiteles, legalábbis nekem még ezt mondták.
Egyébként melyik menüpontban mutatja ezt?
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Na az új Primemmal már rendesen leterheli.
Köszi Qru! -
Pubszon
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
A VID-et a CoreTemp nevű programmal tudod megnézni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
South Velen
üzenetére
CPU-Z-al nézd meg. Ha a C1E+EIST engedélyezve van akkor némelyik progi hajalmos azt (az 1.1V körüli értéket) kiolvasni. Ami nem hiba, mert mert azt az értéket is a prociból olvasássa ki csak nem az az alaporálórajeles VID.
mod: Melyik Prime-ot használod? 25.6 vagy 25.7-et használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.

Életemben először kellett cmos resetet nyomnom,persze csillagcsavarhúzóval.1,1V-al ment,de csak 1,8 ghz-en.
Maradok ebben az irányban.
De maga pc monitornélkül menyit fogyaszt ?