Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Akkor ott a lap bekapcsolta a "Loadline calibration"-t. Én kikapcsolnám.... Amúgy prime-ból nekem még több óra sem volt mindig 100%... Kell legalább 2-3 óra prime, és legalább ugyanennyi "Intel Burn Test". És én még ahhoz képest is rá szoktam tenni +0,03V-ot, és általában így mindig okés....

Próbáld meg a cuccot 9*375-ön, 1,3V terhelt fesszel (kb. 1,375V BIOS), loadline nélkül.
-
zsolt1129
addikt
Pedig az nagy áttörés lenne. Pár hsz.-el ezelött azt mondtad hogy nem mered leirni milyen tápd van. Gondolom,akkor Noname. Ha ezt választod,akkor az asszonyka se fog megdorgálni,
, mivel annyira nincsen horror ára,másrészt kiváló és megbizható táp,ami nem fog gátat szabni a Quad tuningodnak. A TX 650-et feleslegesnek tartom,csak pézkidobás lenne ekkora konfighoz. -
-
proci985
MODERÁTOR
ugye nem egy 400Ws codegent nyüstölöd a 3.6on járó q6600al?
szerk: ok, megnyugodtam.
inkább legyen 500 az a 400, FSP/Seasonic felsővel, aktív pfcvel... Corsair 450 és felette, FSP BlueStorm2 és 500 GLN-60, OCZ (Seasonic bélés), Zalmann (ezeknek FSP bele van),szóval a minőségi táp itt már létfontosságú, ha nem akarsz tüzijátékot.
jah, a chieftec 400 az már kevés lehet... egyik barátomnál is éppen kihajtja a konfigot.
-
Ha van rá keret,akkor mindenképp 212-öt vegyél a TX2 helyett.Nekem az utóbbi van és kcsit hangos(ez a leghangosabb zaj forrás)és még szabályozni sem lehet,néhány esetben.Nekem arra elég a TX2,hogy 3,2 ghz-en 60 fok fölé ne engedje,de többet nem tudok kihozni a procimból és a hűtő sem bírná.
Bios frissítést próbáltál?Hátha az segít,vagy egy reset.
-
Én itt vettem az enyém! [link] De sztem figyeld a topicot, sok okos dolgot írnak! A hyper TX2 úgymond kicsi pl a 3.6hoz, bár ez proci függő! Valakinek elég valakinek nem! Nekem pl nem lenne elég tudom, nem ok nélkül megy az enyém is "Csak" 3.44-en!
Amit belinkeltem képet az épp azt a dolgot lövi ki h ha a procc nem kap terhelést akkor vegye le a szorzót! Azaz ha mindkettő disable-n van akkor alapon mindig a 2400-at fogod látni!
Figyu nagyon kezdő vagy még, olvasgass itt, de először vegyél egy jó hűtőt! Addig el se kezd a tuningot! -
95nél? Jól tetted, az túl van minden lélektani határon! 70 fölé ne nagyon engedd! Bár nekem 75 fölött járt 7 órán át!
Auto feszeket felejtsd el! Nem jó ártalmas! Tunindnál kikapcs C1E és EIST: [link]
Aztán, gyári hűtő 3GHz felett ááááá! Nekem Cm Hyper212 van, elvagyok vele! 3.6ot a levegő elvisz ha minden igaz! -
zsolt1129
addikt
Elsőkörben neked is Boldog Karácsonyt. 95 fok-nál már hibázhatnak a magok. Az mindegy hogy mekkora V-core mellett,ha túlmelegszik akkor tök mindegy.Ha tuningolni,akarsz,akkor a gyári hűtőt jó messzire.....
Van már a piacom számos erre a célra tervezett hűtő,ami relative sokba sem kerül. Pl: Xigmatek HDT S1283, Cooler Master Hyper 212, TRU 120 Extreme. Az első kettőhöz 10k alatt hozzá lehet jutni. Szerintem ez legyen az első lépésed és utána jöhetnek a részletkérdések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest