Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Dr. Lecter #380 üzenetére
de igen, mivel nem úgy van a processzor terheltséged, hogy ha eléri az első mag a 100%-ot bekapcsolódik a 2., hanem megoszlik, még win alatt is. egyébként én anno az első kétmagosomat (D805) A64-ről váltottam, és ott még az volt a poén, hogy maga a Smithfield architektúra lassabb volt mint az A64-é de a 2 mag általi sebesség többlet, hogy nem röcög a rendszer ha egyszerre csinálsz több dolgot bámulatos volt, a 4magnál nem éreztem ilyesmit valóban, mert ezt már csak specifikus alkamazások hajtják még ki, de nemtudom, hogy az első postoddal valóban mit szerettél volna elérni, elítélni aki már most 4magot használ vagy csak az orrunk alá dörgölni, hogy nemsokára neked is lesz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő