- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Minden alá jobb a P35...még mindig ez a legjobb tuning/ár/érték arányú chipset.
Aki meg úttörő akar lenni az X38,X48 DDR3...viszont sok elégedett tulajjal még nem találkoztam ebből a szegmensből. 1200mhz CL5 még mindig üti az 1600-1800mhz alatti DDR3-mat CL8,CL9-ben...ami meg üti a DDR2-öt azt horror árban mérik. CL8,CL9-el meg nem bohóckodnék.
DDR3 1600mhz CL6, 1800mhz CL7 amibe érdemes pénzt tenni...de jó mélyre kell nyúlni a zsebben ha valaki ilyet akar. -
Madtomi
tag
Szia
Köszi a választ! Most úgy vagyok vele, hogy léghűtés lesz mivel a vízhűtésemből hiányzik a pumpa na meg most németben tanulok és ide hozom ki a jövőhéten a gépet így mindenképpen levegő lesz most még. Igen én is úgy vagyok vele, hogy egy combosabb hűtőt teszek fel rá mindenképpen. 3,2-3,4 nem is rossz ahoz képest, hogy a további emeléshez már eléggé meg kell feszelni.
-
-
Beowulf_78
addikt
-
Zájec
veterán
viszont a 2GB modulok nem annyira tuningolhatók mint az (1GB v 512-ek)
és inkább még csak a 800 mhz példányok vannak...
ritka vagy drága a 2gb-os 1066 modul...
az új lapoknál azért annyira nem vészes " visszafogja a tuningot a 4 modul" téma..
ha 24/7-be használod simán elmegy, ha meg valami Prime-olni akarsz
akkor meg kiveszel két modult, ha tényleg ront a dolgon...és úgy tesztelsz.. -
Larry303
addikt
Attól függ milyen oprendszert és milyen alkalmazásokat használsz...
64bites oprendszer alatt, ha pl nagyfelbontású képekkel dolgozol, vagy 3d tervezés esetleg a baromi nagy tft den játszol baromi nagy felbontásban, akkor jól jön a 4giga...
persze köztudott, hogy a sok ram soha nem elégde 32xp pl úgysem tud egy alaklmazás sem lefoglalni magaának 2GB+ ot, így vszeg ott még mindenre elég...
persze ha ki akarod kapcsolni a virtuális memoriát, akkor már simán átlépheted a 2GB fizikai mem használatot ott is...
ennek ellenére azt mondom, a mai ram árakat figyelembe véve, hogy megéri az a +2GB ram... -
Beowulf_78
addikt
4gb RAM? Hol látsz erre utalást a 14128-as hsz-ben?
Ha a 4ghz-re gondoltál és csak elírás,közlöm veled hogy 4350-et megy ez az E8400 1,4V alatt, ami több mint sok, ezzel én is tisztában vagyok.Viszont 46k.A Q6600-ot meg holnap viszik 51k-ért. Tehát 3760 helyett 4350mhz, a játékok jóval jobban fognak menni, és még marad +5k is.
Mi ezzel a gond?
Többek között meg akik cseréltek Q6600-ról Wolfdale-re tudtommal senki nem bánta még meg.
-
Beowulf_78
addikt
Persze azért hülye nem vagyok...azt mondjátok tartsam meg a Q6600-ot? Elbizonytalanodtam...51k lejön a 78k-ból. 27k-t kellene rádobnom. Kurva soknak tünik...és ahogy olvasom a véleményeket nem ér ennyit a csere.
Persze ha menne 470-es FSB-t 1,45V-vel akkor oké lenne. De megint ott a "ha".Szarul meg nem akarok kijönni a dolgokból.
-
Beowulf_78
addikt
Mégsem.
Hogy miért? Kicsi az esélye az olyan tuningos darabnak amilyet én szeretnék, és nem akarok 5-10db procit megnézni, hogy ez jó-nem jó.
Yorkiból meg az 1,4V 460-470-es fsb talán kihozható.Ha nem, jó a 450 is..vagy eladom.Még nagyon friss, alig lesz pár darab az országban ezen a héten.
-
Qru
MODERÁTOR
Ez ég egyadta világon semmi. Ez egy plusz logó amit rányomnak a gyártók és az nV fanok jobban viszik majd. Az én SuperTalentemen is ott figyel a CF logó/certificated de semmi különbség nincs ha sli-s lapban megy/menne. (persze nem ezért vettem ilyet én sem mert CF, a vásárlás után láttam meg a logót...
)
mod: né' má' egy népnevelő kacsa!
-
twine
veterán
+ ha megnézed az adatlapját valszeg nem véletlen van két éve itt és nem véletlen a 95 apróhirdetés.... ha akkora kamugép lenne, mint ahogyan azt itt valaki mondta is hogy"na az ilyen emberektől nem szoktam én soha vásárolni", akokr valszeg nem jutott volna el 95 hirdetésig 2 év alatt!
Ennyi....án még csak filléres alkatrészt vásároltam tőlle, de azzal az utolsó csavarig rendben volt minden..... akár hogy is,,,,de szörnyen gyermeteg volt ez a kirohanás amit műveltetek....
Más dolgába soha az életben nem szóltam bele, de ez most egy cseppet kiverte a biztit,,,
Ettől függetlenül.....peace....hiszen tényleg értelmetlen egy baromság ez az egész....
Csokkoládé---- -
Beszerző
csendes tag
Macka!
Én visszanéztem,de téged is csak itt látlak bekapcsolódni!
#12460) Macka 2008-02-27 06:44:00
Ha valaki itt arcoskodhat az a superman,subaruwrc,stb,de nem TE doktor úr!
A SimonYana kicsit előtted volt.
Nem kapcsolódott be annyira,de nem is arcoskodik!
Nem értem miért kell másokkal lenézően beszélni!
Első próbálkozásaidnál te sem voltál biztosan olyan nagy tuningkirály!
Csak ennyit szerettem volna!
Köszönöm!
További jó tuningolást!
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Nem szándékozom procit cserélni az idén, hosszútávra kell.Az új játékoknál pedig elkél a +10-15% többlet teljesítmény, mert ez FPS-ben is jelentkezik. Crysis wolfival 1680-ba átlag 42fps, quaddal 34fps.Ilyen fps-ek mellett számít a +mhz. nekem az is jó lenne ha használhatóbb drivereket írna az Ati...ebben az esetben lehet nem kellene feltétlen a 4,3ghz.Amíg ez nem valósul meg marad a mega brutál proci teljesítmény.
-
killerjohn
addikt
-
KTompi
aktív tag
Na ez az...
Én meg kb. 200km-t szállítom, ebből legalább 4-et kézben... (ezért is passzoltam el a Chieftec Dragon nagytorony házamat) a mostani gép súlya is határeset, de 8kg-al könnyebb, mint az előző
. Bár, gondolkodom valami gurulós szállítási eszközön (mint a kerekes bevásárló táskák), de egyelőre nem sikerült meggyőzni magam arról, hogy jót tenne a csillapítatlan zötykölődés a járdákon az 5db HDD-nek
-
törölt tag
De tényleg könyörgöm, miért nem lehet normálisan a játékokat (is) optimalizálni 4 magra???
De lehet, csak nehéz feladat. Érezhető sebességnövekményt csak a teljes játékmotor újragondolássával (mégis mit és hogyan lehet lebontani feladatokra) és újraírásával lehet elérni. Ez egy több éven keresztül fejlesztett játékmotor esetén akár éveket is jelenthet.
-
lamavok
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest