Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
-
rankesz
veterán
NA szeva! szerinted a gyári coolerral meddig húzhatom a quadomat? Most átlag ilyen 50 fok szokott lenni a legmelegebb mag. Nemsoká jön a vizecske, de addig is meg szeretném nézni mit tud... Alapfeszen szerinted nem melegszik annyira ha húzom?
Amúgy jó gagyi a proci, többet se veszek ilyet (ikszdé)
-
floxet
tag
a hűtő alja az ami nem egyenes, szerintem azért csinálja, hiába szorítanám le még jobban. Szóval 100százalékos terhelés alatt 2,88ghz-en, plussz fesz emelés nélkül a 77maximális fokocska az korrekt?
Jugeen volt már dolgod 4 magossal, vagy honnan tudod amúgy?
Ja és akkor az hogy vegasban a 3. magot mindig genygében használja mint a másik 3-at ezek szerint programfüggő és nem a cpu hibája akkor?
deepdish pont erről volt szó nem olan régen olvass vissza max 10hsz-el ezelött lehetett még egy link is a progihoz amit jugeen adott
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
WiZARD
veterán
grrr
ha tudtam volna hogy csak 2 hetet kell g0-ra várni akkor lehet hogy megvárom. de tök bizonytalan volt hogy mikor lesz...
most meg azon kattogok hogy hogyan tudnám lecserélni...
bár asszem nem lesz csere. felesleges. majd inkább 0,5-1 év múlva 45ös procira...
elég ez most mindenre. főleg ha polír után nyerek még kicsit...
[Szerkesztve] -
-
-
R.Zoli
őstag
Mindent tudok szerezni csak annyit kell rendelni ,hogy megérje, az a gond ezzel az MX-2-vel ,hogy nagyon kevés helyen kapni...Mondhatjuk úgy ,hogy szinte sehol...
Collaboratorym van de most nem akartam felkenni rá mert úgyis hamarosan blokk csere és a rendszer is át lesz építve... -
WiZARD
veterán
tesztekben jól szerepelt zalman, plusz ez volt közeli boltban, ezért lett ez...
hogy érted hogy elillan? hogy kenés közben megszárad? ezt tesztben is írták. nekem is megszáradt. összeraktam, pár nap múlva szétszedtem és nem volt száraz...
vagy hosszabb távon szárad ki proci és hűtő közül?
most már szét nem szedem újra, csak ha polírozok vagy blokkot cserélek
szóljatok hogy MX-2 -t hol lehet szerezni.
Collaboratory-n én is gondolkoztam, de szét akarom még majd 1x szedni
viszont előbb próbáltam fsb-t emelni, és furcsa eredményeim lettek:
9*367en tökéletes.
8*412-t próbáltam. coretemp szerint ennyin megy. viszont cpuz és asus ai suite szerint ekkor csak 8*367en megy, és változtatgatja a szorzót, bár biosban fixre van állítva.
3dmark pontszám azonos a 2 esetben. viszont superpi több mint fél másodperccel gyorsabb 9*367en mint az állítólagos 8*412ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is vevő vagyok rá,ha eladó lesz.... 

![[kép] [kép]](http://img86.imageshack.us/img86/9669/slobry6.gif)